scooterman(bakın nasıl bir hizmet)

ingilterede yapılan bir hizmet.you drink we drive.
yani siz yiyin için şişenin dibine vurun bizi arayın gelelim arabanızı kullanalım:).sistem şöyle çalışıyor katlanabilir scooter u olan bir kişi tarif
edilen yere geliyor scooter i katlayıp arabanın bagaja yerleştiriyor
ardından küfelik olmuş elemanı arabaya bindiriyor evine götürüyor tekrar scooter ını kurup hizmetini tamamlayıp gecenin karanlığında yol alıp gidiyor.servisin adı scooter.tabi scooter sürücüsünün 50.000 pound a kadar araçları kullanması için sigortası var.bence gayet güzel bir sistem.ne dersiniz??

güzel :)bunlar 2 kişi gelip biri arabayı kullanıp diğeri onu takip edip,sonra ikiside geri dönebilir:)

Bizimkiler hem gezer hem içer.... :)
İyimi kötümü bilmiyorum. Ne kadar para alır veya arabanızı, sizi soyarmı belli değil. Mağlum kafa 1500...

fiyatlar fix.tarifeler var bölge bölge.tıpkı bizdeki kurye firmalarının yaptıgı gibi.
kurumsal hizmet ayrıca soygun moygun olamaz ingiltere orası adamı topa
tutarlar:)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Gelen şöförde sarhoşa uyup alemlere akmasın sonra :)

ddh

güzel bir uygulama ama adam o kafayla bunlara nasıl ulaşacak oda bir sorun Türkiye'de uygulanacak olsa adamlar 2 ay içinde batarlar ingilteredeki kadar ilgi göreceğini sanmıyorum hem içerler hem kullanırlar

güzel :)bunlar 2 kişi gelip biri arabayı kullanıp diğeri onu takip edip,sonra ikiside geri dönebilir:)

hayır kardeşim,
adam Honda monkey ya da benzeri ufak bir motosiklet ile geliyor.
Motosiklet aracın bagajına atıyor! gördüğün gibi minik bir motosiklet.
sarhoşu evine götürüyor.
motosikleti bagajdan alıyor ve şirketini yolunu tutuyor:p

türkiyeye de acil lazım böyle bir hizmetler'ki canlar yitirilmesin yaban yere...

bu arada Motoran TORRO 100cc kullandığını görüyorum.Nasıl gidiyor Torro? bende kullanıyorum ve 16500Km katettim sorunsuz bir şekilde.

Son düzenleme:
o zaman arka koltuğa koyacak naıl olsa adamın kafası iyi görmez:queen:
adanadaki nargile cafede motorla geldin,içtin içtin sarhoşsun motorun içeri alınıyor araba ile evine bırakılıyor yeterki sen iste hehangi bir ücrette alınmıyor

Mersin İl Temsilcisi
fiyatlar fix.tarifeler var bölge bölge.tıpkı bizdeki kurye firmalarının yaptıgı gibi.
kurumsal hizmet ayrıca soygun moygun olamaz ingiltere orası adamı topa
tutarlar:)

biz topun da üçkağıdını buluruz. bak hyosung motoru s&t yaptık.
onu mu yapamıcaz :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peki zerhoş olupta illa moturuma pincem diyen nolcek..

hayır kardeşim,
adam Honda monkey ya da benzeri ufak bir motosiklet ile geliyor.
Motosiklet aracın bagajına atıyor! gördüğün gibi minik bir motosiklet.
sarhoşu evine götürüyor.
motosikleti bagajdan alıyor ve şirketini yolunu tutuyor:p

türkiyeye de acil lazım böyle bir hizmetler'ki canlar yitirilmesin yaban yere...

bu arada Motoran TORRO 100cc kullandığını görüyorum.Nasıl gidiyor Torro? bende kullanıyorum ve 16500Km katettim sorunsuz bir şekilde.

MAAŞALLAH iyi çalışıyor benim ki de 11900 falan:queen:

Türkiye'de buna benzer bi hizmet var aslında;siz için sızın biz arabanızı kaçıralım hizmeti:flower:

asm

Bizim burada direksiyonu pek başkasına vermek istemezler ama gelen scooterlı elemanın scooterını alıp kaçardı sarhoş eleman muhtemelen :)

Birde peşine polis takardı o scooter ile :)

Şaka bir yana,trafiğin sağlıklı işlemesi,fertlerin herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi adına iyi bir uygulama.

Ama bu meleti direksiyon başına geçeceğini bildiği için içmemek daha büyük uyguluma olur herhalde (yada erdem diyelim)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar