scooterler hakkında acil yardım

arkadaşlar ben bir scooter almayı düşünüyorum aklımda bir model var ama
marka konusunda kararsız kaldım beğendiğim model hem ASYA da hem de ÇELİK MOTOR da var sizce hangı marka daha iyidir ?(sağlamlık-servis ağı-yedek parça)sizden bu konuda yardım istiyorum eğer bildiğiniz başka marka-model scooterler varsa onlar için de önerilerinizi bekliyorum şimdiden TEŞEKKÜRLER.

mondial i de düşünmeni öneririm o halde..

mond_al_150_zat.jpg

Şu başlığı bir incele istersen..

Hocam kasalrı aynıysa ikiside aynıdır.Sağlamlık derken göreceli tabi,Çin mallarında o biraz şansa bakıyor.İşin can alıcı noktası bu markaların birbirine olan üstünlüğü değildir.Hangisinin servisi evine daha yakınsa onu tercih etmen gerekiyor.Parça dediğin şeyde birinde yoksa diğerinde mutlaka vardır.Bide şöyle bir saptama yapabiliriz;Kanuni daha pahallıdır,servisleri daha tuzludur falan ama diğerlerinden daha yaygın olduğu muhakkak.Bide Kanuni'ye bakabilirsin.Kolay gelsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Suzuki AN 125 hk...

scooterler hakkında bildiğim en ii şey kaza yapma riskin diğer motorara göre daha yüksek olması.tekerleri küçük olduğu için bozuk yollarda denge çok zor hale geliyor.....çok kişinin böyle scooterle kaza yaptığına şahit oldum.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar