scooterla uzun yooooollll

ben tek seferde 350 km yaptım bak :) hatta benzinin yeni 3 ytl oldugu zaman ben gezmeye çıkmıştım arkadaşımla :) motoru sıkmadan gidersin. arada bölyle ağaçlık gölgeli yerlerde durursun yağına bakarsın suyuna bakarsın dinlenirsin hava alırsın gidersin :) yeterki motorunu koru en ufak bişeyde servisine git ehli adamlar halletsinler. en çok da hava filtrene bak. yakıtı o ayarlar çünkü. imkanın varsa haftada bir hava tuttur :) bak bu da benim scooter :) rokko:mrgreen:

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/38101-benzin-3-lira-olmus-neyime.html

Haftanın 5 günü çalıştığını farzetsek,ayda 4000km,yılda 48000km'lik bir mesafe katetmen gerekir.Bu performansı gösterebileceğini düşünüyorsan bence gidebilirsin.Bazı arkadaşlarım spontane gezilerinin km'lerini yazmışlar ama bittikten sonra kaç gün dinlendiklerini eklemeyi unutmuşlar.Çok fazla efor gerektiren bi faaliyet olacak gibi.

hiç durmanadan yalova-düzce yaptım:) halada yapıyorum.geçen haftada hiç durmadan bursaya gittim :rendeer:

hiç durmanadan yalova-düzce yaptım:) halada yapıyorum.geçen haftada hiç durmadan bursaya gittim :rendeer:

la git:mrgreen::mrgreen: :queen::queen::queen: seninki sıradışı bi scooter zaten sen bu gruba dahil değislin. sen ayrı bi populasyondansın :queen::queen::queen::p:p:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu bel boyun tutulması olayına karşıyım.. madem oranızın buranızın tutulmasını istemiyorsunuz , spor yapın kardeşim.. omuz bel boyun niye tutulur ? HAMLIKTAN spor yapan adama hiçbirşey olmaz.. size tavsiyem günde 50 mekik 25 e yakın da şınav çekin.. arasıra ağırlık kaldırın (ağırlık yok diye sızlanmayın içi dolu 1 L lik veya 0.5L lik pet şişe kaldırsanız da olur.
Hacım ben senin dediğin 50 mekik ve 25 şınavı her gün yapsam o 100 km yi koşarak giderim:)

Hacım ben senin dediğin 50 mekik ve 25 şınavı her gün yapsam o 100 km yi koşarak giderim:)

arkadaşlarbende şimdi bursadan geldim izmite dün geldim ilk kez uzun yol yaptım deneyimlerimi aktarıcam yolda neler yaşadım ;
gece yollar daha boştur diye gece çıktım yola izmitten bursaya gidiyordum yol boş moş değildi dünya kadar tır kamyon bahçecik civarında yola yağ dökülmüştü sağ sol kaydı lastikler soğukkanlılıkta kenara çektim frene basmadan kumluk bi yola girdim lastiklerdeki kayganlık geçsin die yine yola çıktım bu sefer kesinlikle yağın üstüne çıkmamak için şeridin sağından sağından yavaş gittim arkadan gelen araçlara müsait durumlarda yol verdim karamürselde tankerleri götdüm yola yağ akıtanları geçtim onları yağ konusunda kafam rahatladı fakat gece yoldaki çukurları göremiyordum arabaların uzun farları gözü köreltio işkence gibi yoldu zifir karanlıkta manzarada göremeyince kabus gibi geçti telin saatide bozuktu saattende haberim yoktu ; nihayet vardın ; dönüşü gündüz yaptım gündüz gayet rahat döndüm tek tavsiye motoru zorlamamak bakımlı bir motorla yola çıkmak soğukkanlı temkinli ve dikkatli olmak arada mola verim sigara içincede hem motor dinleniyor hemde bacaklar açılıyor , bir tavsiye daha motorun arkasına sarı renkli üzerinde dikkat yavaş ve tehlike işareti olan bir tabela koydum dikkat çeksin diye işe yaradığını düşünüyorum; bir diğer minik sorunda yalova çıkışında çiçek çiftliklerinin ordan geçerken kaskımın içine arı girdi ama kenara çektiğimde arı gitmişti :) sokmadan boynunuz moynunuz kapalı olsun yabani haşerelere karşı :) güzel bir yolculuktu sıkılınca çıkmak iyi geliyor gerçekten evedeki sıkıcı ama yumuşak koltuğunuzuda özlersiniz :) uzun yolda iklim değişikliklerinide hissedersiniz her zaman sağlam durun ,

iyi sürüşler

şahsen kuşadası yaptık geldın denızlıden scooterlarla.yapılır bana kalırsa yol

F54

ne olacak ki sen arkadaşlarım bakım laflarına bakma bakım bence zamanı gelmeden veya motorun ihtiyacı olmadan yapılacak birsey değil normal km bakımı yapılmış motora hiç birsey olmaz ben cub la her hafta pazar günü 200 km yapıyorum hemde 2 kişi yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar