- Motosikleti
- Honda Forza (NSS250)
- Konu Yazar
125 cc paketçi motoru gibi retro görünümlü bir scooterım var. İş değiştirdim. Dolayısıyla köprüden geçiyorum. Ancak şu günlerde bile -kışın düşünemiyorum bile- geçerken rüzgardan kontrolde zorlanıyorum. Bu durumda ne yapabilirim? Scooterımda önde rüzgar camı yok. Arkada mini topcase var. Bu şekilde kışı düşünemiyorum. Yazın da riskli gelmeye başladı. Araçlara gölge gitmeye çalışıyorum. Tavsiyeniz ne olur? Bayiye bakıma gidince söyledim: abi motoru değiştirme zamanın gelmiş scooter çok ağır olmadığından kolay etkileniyorsun çünkü ön taraf hafif dedi. Bu bana bir yerde mantıksız geldi. Uzun yolda ters rüzgar diye bir kavram var. 600 cc ile düşen bir motosikletli videosu hatırlıyorum. Sizce ne yapmalı? Teşekkür ediyorum.
Elbette ben uzun yola gitmiyorum şu an ama o videoyu hatırlayanlar varsa belki ne demek istediğimi anlar diye söyledim.
Çözümü bayinin dediği gibiyse ve aramızda şu makinelerden benzeri ile geçen varsa: 400-600 cc eski maxi scooter kymco gibi yada 250 cc cf nk yada 250 cc honda cbr alabilirim. Bilgisi olanlar, bu modellerden hangisi sorunumu çözer? Teşekkür ediyorum.
Elbette ben uzun yola gitmiyorum şu an ama o videoyu hatırlayanlar varsa belki ne demek istediğimi anlar diye söyledim.
Çözümü bayinin dediği gibiyse ve aramızda şu makinelerden benzeri ile geçen varsa: 400-600 cc eski maxi scooter kymco gibi yada 250 cc cf nk yada 250 cc honda cbr alabilirim. Bilgisi olanlar, bu modellerden hangisi sorunumu çözer? Teşekkür ediyorum.
Son düzenleme: