scooterla 140 km yol mola vermeden gidilir mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorunu bir kez dinlendirmen gerekebilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı yolculuklar dilerim... :cat:

kulağın motorun sesinde olsun.. motor derdini söyler zaten sana, ben hep motorun sesini ve kavramasını dinliyorum ve hissediyorum.. nezaman normalde farklı bişee olduğunu hissedersem hemen yavaşlayıp devir azaltıyorum ve mola vermeye çalışıyorum.

motorla konuşarak yol yaparsan yolda kalmadan gidersin. ama motoru dinlemeyip ipleri eline alıp hor kullanırsan, şişerde, yarılırda, yanarda.... derdimi anlata bildim mi bilmemm...

görüşleriniz için teşekkür ederim. saat şimdi sabah 08:02.bir saat sonra yollarda olacağım inşallah şimdiden bir heyecan bastı doğrusu.Allah utandırmasa bari.

kazasız belasız yolculuklar sana. bu arada kucuk bır hatırlatma sapancayı bilmem ama istanbulda yagmur yagıyor. bunu hesaba kattın mı? yolların durumunu da goze almak lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bence rahat rahat gelir hele bu serin havalarda.....Birde otobanda gitmek daha rahat herkez aynı yöne gidiyor...sokak arasından cocuktu arabaydı köpekti cıkacak derdi yok....

80le motor ğıderde kendıne ezıyet bırbuçuk saat çekılırmı
ben bısanla 170 km denedım ğıttı ğeldı:)
temmuz ayı ıkı kışı

08.02 dde hava biraz serin olucak umarım kaskın rüzgarı keser aksi takdirde biraz üşücen :)

arkadaş bi şey sorcam t1 ibreler doğru mu doğruysa yakıtı çok iyi benimki basmadan o dediğin fiyatlarda yakıo

sabit hızla gitme 50-80 arası gez fazlada sıkıştırma sabit hız motoru daha çok ısındırır.
kazasız sürüşler.

arkadaş ne oldu acaba..gelebildimi...

geç kalmışım tam dicektim çin motorlarında kayış sorunlu 3400 e gelmiş kopma ihtimali büyük...yola çıkmadan baktırsaydı bi..bide yanına bolca vida somun falan alsaydı ..istanbula geldiğinde baya bi eksiği olacak :)

MoTor sapa sağLam geLdi dieR başLıkTa yazıLdı bu motorLarın kayışLarı bayaa sağLam heraLde 5000-6000-7000 gittiği kadar gidiyo :cherry:

nurguldemirbay;
Biraz önce diğer başlıktaki 130 km. yol deneyimini okudum. Başarıdır bu, kutluyorum.
Başka zamana inşallah.
Sizi beklerim Düzce'ye yolunuz düşerse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar