- Konu Yazar
yeni rakının alkolü alınmış hali %45 değil %43 alkollüokan0055
yekta rakının ufağı 10,50 ytl mi yaa .. ucuzmuş içimi nası acaba?... motorun da çok ilgi çekici olmuş hemşerim...
sudan etkileniyor hava filitresi. motoru şehir içinde kullanıyorum dostum :cat:hakpek
güzelde o hava filitresi sudan etkilenmiyor heralde..Birde bu motora binmiyorsun değilmi...?
Mx150RF senden görüp esinlendim dostumMx150RF
heheh benım motordantabıı cok farklılık war ellerıne saglık gusel olmus benımkı gıbı yapmıssın
dostum ilerleyen zamanlarda düşünüyorum şuan zamanım olmadığından bukadarla yetindimBİSANCI_42
Abİ Bence O YapiŞtirmalar Yerİne Daha Orjİnal BİŞey DÜŞÜne Bİlİrsİn Mesela Mx150rf Nİn YaptiĞi Gİbİ Boyama Daha Orjİnal GÖzÜkÜrdÜ
yanlız görkem ruhsatta kırmızı renk diye geçioGorkeM
komple siyah boya üzeri mavi alevli airbrush
ben hız için değil gösteriş için yaptım birde ses için yanlız son hızı 125cc motorum 110 gördü hava filitresini takınca şaştım 90 nı geçmezken ama birdaha denememcbr_007
güzel olmus ellerine saglık vs honda beat my modifiyeli max hız 120 kmh
boyatacağım zaman japon yazılar yaparım daha sade aklımda :cat:c@n
yaa luzumsuz omp filan sticker ları olmasa 1000 kat daha güzel olucak mesela japonca yazı kullansaydın çok daha güzel olurdu bunlar çok lüzümsuz küçük küçük stickerlar
dostum saol .yaptırırsan senin motoruda görelimUnSpokeN
bence güzel olmuş
ileriki zamanlarda yani yaza doğru bende bi görünüm modifiyesi yapmak düşüncesindeyim arkadaşlar eğer yaparsam zaten kesin fotoloru yollicam..
kardeşim burda olumsuz yazanların tam aksi düşüncedeyim ben. bence gerçekten harika olmuş ellerine sağlık
onur1
Arkadaşım Normalde boyle şeyler bana cok saçma gelir ama senin makine harbiden cok kıyak olmuş ama olmuyan malzemin stickerını sok bide o pedalları kaldır sonucta bu motor stıcker yerine japon harflerini dene bence dağa iyi olacak bide file uzerinde oturmak nekadar conforlu bilmiyorum
japon harfleri aklımda biraz eskisin stickerları söküp japona çewircen saol:wiinkk: