scooterde nasıl lastik yakilir

İş yerinde 10 yil boyunca motosiklet kullandığımi söyledim bugün. Söylemez olaydım.
Verdiler scooteri elime yak lastigi dediler. Bütün denemelerim sonucunda lastik yakmayı beceremedim ve dalga konusu oldum.
Oysaki viteslide oyuncak gibi lastik yakiyorum.

Spacy 110da lastik yakmanin var mıdır püf noktası

ben 10 yıldır motor kullanıyorum dediğimde bana al şunu yak lastiği deselerdi benzini döker motoru yakardım.:queen: Yani lastiği yakıncamı profesyonelliğini kanıtlamış oluyosun :D

ön freni iyice sık gaz ver ama moturun ustunede oturma baktın motor kayarak gitmeye calısıyo kaldırımdır duvardır dayıyıcaksın on tekerlegı acıcan gazı lastık yanmaya baslar zaten

o dalga geçenlere motorun arkasını kaldırttır gazı ver, şimdi bırakın de. önünü duvara dayamayı ihmal etme .

iş arkadaşlarınızı çok merak ettim :):) gerekli tavsiyeler verilmiş o şekilde deneyin bakalım yarın olacak mı :)

Aferin tam motorcu ruhunu yansitan hareketler bravo! Simdi o lastik yanmazsa rezil olacaksin dimi, zamaninizi guzel degerlendirin arkadaslarina lastik yakmayi degil profesyonel motor nasil kullanilir onu gosterin...

Yoldan adamin birini cevir lastigi kaldirima daya on frenide sık de gazida koklesin alin size sokaktaki adam bile yakio siz arkama atlayin sizin ruhunuzu canlandiriyim de.... 10 yilin hakkini ver bence boswer lastigi :)

Harbiden iş arkadaşlarınızın kafası ne, profesyonellik tek tekerle, lastik yakmayla mı ölçülüyor.Gidin ve bunun hesabını sorun bence apaçilikleriyle utansınlar biraz :queen::thumleft:

farklı bir açı: neden birilerine kendinizi kanıtlamak için çaba halindesiniz? 10 yıllık deneyim birikiminizi herkesle paylaşmalısınız. Ama ispatlamak zorunda degilsiniz.

size çakmak lazım..

sorunuzda ciddiyseniz motorda ayağa kalkın ayağınız yere bassın. sonuna kadar ön frene basın ve tüm gücünüzü direksiyona verin. sonra gazı açın bi kaç kere ön tekeri kaydırabılırsınız sonraki denemnizde arka lastik dönmeye baslayacaktır onda nsonrası basıt ıstedıgınız kadar gazı verın

İş yerinde 10 yil boyunca motosiklet kullandığımi söyledim bugün. Söylemez olaydım.
Verdiler scooteri elime yak lastigi dediler. Bütün denemelerim sonucunda lastik yakmayı beceremedim ve dalga konusu oldum.
Oysaki viteslide oyuncak gibi lastik yakiyorum.

Spacy 110da lastik yakmanin var mıdır püf noktası

İyi ki kızıp komple motoru yakmamışsın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar