Scooterdan sonra geçeceğim motor ne olmalı?

ustalar ben scooter dan vitesli motora geçicem iyi bişi olsun isterim söle 4 sene felan kullanıyım ki mororun hacmini yükseltiyim mesela 250liğe felan geçebiliyim gönül isterdiki cbr 125 olsun ama bana çok küçük gelir galiba çünkü boyum 1.80 cbf 150 olsa motor hacmi ilk için yüksek mi??? hem bütçemi sarsmıcak bişi olsa yani 5 milyarı geçmezse sevinirim bana yardımlarınız için şimdiden teşekürler bu arada 2008 model cbr için bilginiz oldumu mesela motoru daha kalınlaştırmak gibi

bence 250 cc al ama ne kadar deneyimin var bilmiyorum tabi.deneyimin yoksa altında fırlayıp gitmesin motor :) bir de cbr de motoru kalınlaştırmak ne demek pek anlamadım :silent::silent:

2008 cbr'ın boyutları aynı sadece kasası farklı...

Cbf150 ilk motor için hiç de büyük hacimli değil... Hatta cbr125 çok daha performanslı bir makinedir cbf'e göre... Cbf150 tercih edebilirsin...
Veya Gt250R veya comet düşünebilirsin... Gerekli eğitimi alırsan senin için zor olmayacaktır...

Kardeş Ben derim kii HEM Belki bakmışsındır hangı motor iyi die elbette diyorum yamaha ybr125 tabı kı secım yıne senın rahatlıkla kullanabılecegın basını agrıtmayacak cok guzel bır motor :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşım al bitane ybr 125 gerisini düşünme..

Super Moderator
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Forum kullanıcılarının konuyu daha rahat ve çabuk ulaşabilmeleri için gönderilecek konuların başlıkları lütfen içerikleriyle bağlantılı olmasına özen gösteriniz. Yani daha fazla "Yardım, çok acele yardım, help me..." ile başlayan konu başlıkları seçmemeye özen gösterin. Sonuçta hepimizin soruları önemli ve bir an önce çözüm beklemekte.. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ alt köşesinde göreceğiniz değiştir ikonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

cbr 125 yeter sana bence scooterdan sonra debriyajlı motor kullanabilirim dersen al yoksa yarı otomatik cup (commuter) lardan al honda innova 125

Scooter deneyimin varsa 250cc ye geçebilirsin. Bu kadar da fark yok arasında. CBF250 yle başlayabilirsin.

2008 cbr'ın boyutları aynı sadece kasası farklı...

Cbf150 ilk motor için hiç de büyük hacimli değil... Hatta cbr125 çok daha performanslı bir makinedir cbf'e göre... Cbf150 tercih edebilirsin...
Veya Gt250R veya comet düşünebilirsin... Gerekli eğitimi alırsan senin için zor olmayacaktır...

Gt250R sıfır fiyatı ne kadar bilgin varmı???İkinci el tercihim değildir...

bence ybr 125 yada cbf 150. bu motorlar en iyi geçiş motorlarıdır. kullanımı kolay ve dayanıklı motorlardır.

asm

bunu motosiklet sürüşü hakkında ki gelişim,bilinçlenme vb. belirler herhalde

ben GT 250 R düşünüyorum(ara model maddi manevi her türlü külfet,ki eğitim olayını mutlaka düşünüyorum o motora geçmeden önce)

5 bin ytl ucuza verselerde bir 600 cc almam herhalde şu konumda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar