Scooter'da Xenon Sorun olur mu ?

kanuni storm motoruma 8000K xenon kit taktırdım.
bu kit'in aküye bir zararı, yada elektrik aksamında bir sıkıntı yaratırmı??

240ytl ye magoldu ama h4 tipi oLduqu icin..
tek ampude hem uzun hem kısa olduqu ıcın pahalı bıraz

xennodan mı yoksa baska bişeyden mi bilmiyorum ama motoru alalı 4 gün oLdu ve otomatik ateşleme olmuo bakallım servisde..
olmazsa iyi bi aku taktıracaz

kardeşim akün yakında uçar sen yedek aküde taktır eniyisi bence selenin altına

sele altı harici bi yer olsa daha iyi olacak aslında
orayı kullanıyorum..

bugün servisde motorum, sabah marşı aLmadı :- )

xenon far normal ampülden daha fazla elektrik çekeceğine göre eski akün kaldırmayabilir. benim fikrim daha büyük amperli akü taktırman.

bugün servisden cıksın, duruma bakıcam işte
motoru alalı 3 gün oldu..

aksi gibi, mevcut aku yeri ufak..

Hemcinslerine göre daha iyi bir yerde ... :)
Tavsiyem akünün üzerini lastik parçası veya bez parçası ile örtmen olur ...
çamur ,toz , toprak v.s. akünün üzerine doluşuyor ... :)
ben öyle yaptım ....

arkadaşım bende düşünüyodum bi baktım xenon lar 35w veya 50w dedim iki 35w lik taktırsam olur 70w benim motorun 18-18w iki tane farı zor yakıyo bende üşengeç biriyim hiç ayak marşı basmayı sevmem onun için varsın dursun dedim ileride tek farlı bi motor alırsam ona en önce yapmak istedim şey xenon far takmak yada taktırmak olacak ama selenin altına akü koyma biraz zor oluyo ben yaptım şu anda çift aki orjinal 7a bitanede 9a ben taktım ayda bir elektirikçiye gidip 9a'liği şarj ettiriyorum bu sayede gündürz de farlarım açık gezebiliyorum farlarım açıkken sinyal verebiliyorum

aksam üstü gelicek motor,su an servisde

geldiginde yukleyeyim resimleri

burda zenon lu resmi

Son düzenleme:
Orjinal akü kaldırmayacaktır.Çabuk bitecektir.Marş almamasının sebebi de bu olabilir.

şar sistemini de bozma ihtimalin var. neticede amperi düşük aküler bizimkiler. :) ben sis farı taktım rokko'ya. o bile hemen farketti. şehir içinde motor çalışmazken yakmıyorum sisleri.:) geçende arkadaşın motoru arızalandı çarşı ortasında kaldık.:) 15dk filan farlarla açtım sisleri akü hemen zayıfladı. 2 hatfada anca toparladı kendini.:) güzel hoş olmuş ama dediğim gibi. şarz etmzse aküyü o zaman işin zor :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aksam üstü gelicek motor,su an servisde

geldiginde yukleyeyim resimleri

burda zenon lu resmi

arkadaşım çok güzel olmuş,bu aralar ben de taktırmayı düşünüyorum.hem benim motorumun farı tekli olduğu için sorun olacağını da zannetmiyorum.bana tekli xenon(h4 kısa-uzun)için 100ytl dediler.bu montaj işinden biraz bahsedermisin bize?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akünün amperini usta bir elektrikciye sor ona göre sıfır akü al orjinalse onun dışında motosiklet xenonu ise hiç bir sorun olmaz ben kullanıyorum resimleri mevcut aratabilirsiniz markası ne bu arada ?

herşeyden önce taktırdığın xenon kitin ateşleme ve çalışma akımını bilmeliyiz ki eskiye göre kıyaslayalım.

güzel yakışmış güle güle kullan bende düşünüyordum 1 sene önce ama zarar verir dediler vaz geçmiştim inşallah sorun çıkarmaz. xenon taktırmadım ama ampülleri yükselttim. o bile aküyü yoruyor..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar