- Konu Yazar
13-14Bine 2014 üzeri Joymax bulunabilir diye biliyorum son dönemde ne kadar değişti bilemem tabi.
Evet fiyatlar aşağı yukarı bu şekilde xmax ile hemen hemen aynı model/fiyat oranları
13-14Bine 2014 üzeri Joymax bulunabilir diye biliyorum son dönemde ne kadar değişti bilemem tabi.
Evet fiyatlar aşağı yukarı bu şekilde xmax ile hemen hemen aynı model/fiyat oranları
Dwalim diyor dealim nedir abi cop ki ne cop yamaha joymax cop gts evo gibi cop oldu satmaya calis bakayim kim alir 10 bine versen bile almam ...
Xmax gibi pazar lideri motor dururken tutupta sirf aman alternatif olsun diye joymax vs 12 13 bin tl verirsen aklindan supe ederim
Ya neyi sorguluyorsun cop diyorum cop 5 para etmez gir bakim sahibindene kim joymax ariyor alna kurtulmaya çalışıyor satamiyorda cunku ...
Alan satmiyor buyuk bir yalandir satamiyordur
Nmax xmax disinda piyasasi olan motor yok alir gub sonra gelir satilmiyor diye aglarsin
Burad sana ucuz akil veren arkadaslar alir sensen motorunj piyasa yok diye gezersin
Bak uyariyorum yamaha grubu disina girme
Ben benim xmax i hazır para olarak goruyorum istesigim zaman bozdururum
Yuce Allah im kymxo agility satarken millete bu iyi motor diye anlatmaktan nefesim kurudu birak yamaha kendi kendini satar
Tovbe bir daha baska.motor almam
Dwalim diyor dealim nedir abi cop ki ne cop yamaha joymax cop gts evo gibi cop oldu satmaya calis bakayim kim alir 10 bine versen bile almam ...
Xmax gibi pazar lideri motor dururken tutupta sirf aman alternatif olsun diye joymax vs 12 13 bin tl verirsen aklindan supe ederim
Ya neyi sorguluyorsun cop diyorum cop 5 para etmez gir bakim sahibindene kim joymax ariyor alna kurtulmaya çalışıyor satamiyorda cunku ...
Alan satmiyor buyuk bir yalandir satamiyordur
Nmax xmax disinda piyasasi olan motor yok alir gub sonra gelir satilmiyor diye aglarsin
Burad sana ucuz akil veren arkadaslar alir sensen motorunj piyasa yok diye gezersin
Bak uyariyorum yamaha grubu disina girme
Ben benim xmax i hazır para olarak goruyorum istesigim zaman bozdururum
Yuce Allah im kymxo agility satarken millete bu iyi motor diye anlatmaktan nefesim kurudu birak yamaha kendi kendini satar
Tovbe bir daha baska.motor almam
Valla kardeşim şuan Daelim kullanmıyorum, marka bağımlısı da hiç olmadım ama yeteri kadar bilgi sahibi olmadığını düşünüyorum ... hatta şuan düşündüm ve eminim.
2. el olayına gelirsen haklısın, " çöp " diyebilirsin ama .. 12.000 TRY değerinde , yani o paraya alınabilecek olan ..
Daelim
Yamaha
Kymco
Sym
Piaggio
bunları yan yana koy, en çöpü X MAX' dir ..
------------------------
Yamaha demişken 12.000 TRY için sanırım Yamaha X CİTY bulabilirsin, en azından büyük tekerlek avantajın olur.
okToplu taşima.
xmax için neden çöp dediniz
xcity'e de bakacağım teşekkürler
ok
X MAX genel anlamda çöp değil, yeni X MAX'ler özellikle gayet güzel hatta bence kendi klasmanında rakipsiz. Ben 12.000 TRY civarı alabileceğin X Max'lerden bahsettim.
Yağ filtresi falan olmayan .. bilen bilir o dönemki X MAX'leri. X CİTY bak sen![]()
12 bin civarına Daelim S3 isabetli bir seçim olur. Ekonominin durumu belli ancak o bütçeye çıkıp 250cc güzel alternatifler varken 125cc'nin en iyisi de olsa 125cc ile sınırlı kalmak insanı üzebilir. Hem gücü ana yollar için gariban kalmaz, hem aradan dereden geçmek için yeterince kıvrak ve hafif, hem bagaj da var. O fiyata da hoşafı çıkmamışı bulunur. Görüntüsü hoştur, değildir kişiye göre değişir, öyle leş görüntüsü olan bir motor da değil nitekim.
Kimse değinmemiş ama ben söyleyeceğim.
Öncelikle belirteyim kendi iş yerinizse birşey diyemem ama çalışansanız ve işyeri şartları vazgeçilmez değilse mutlaka işyerini değiştirin.
Yazık bu kadar uzak mesafe değil motorla helikopteriniz olsa bile çok zor.Verimsiz bir çalışma olur.En iyi okul ve işyeri en yakın olandır.
125 CC İstanbul trafiği için kesinlikle tavsiye etmem gazı açtığınız zaman yerinizden kipirdamazsiniz 250cc en azından bu konuda biraz daha insaflı gazı açtığınız zaman sollamalarda üzmez
Nmax cidden ucuz olsa alınabilitesi olan bir motor ama aşırı pahalı. Arkadaşta var benim sakin kullanımım adamın direk 2 katı yakıyor. Lakin trafik açıldığında nereye saklanacağını şaşırıyor.
Bana göre giden her zaman gitmesinden çok durması güzel olan motor evladır. Yalan yok 1 tane nmax'im olsa tadından yenmez ama gel görki paketçi motoru haşatı çıkmış spacy110i'ler bile bir ton para...
Alacak paran olsa alirsin
Kaç model altına hiç bakma dersiniz
Ya dediğim gibi sürat gibi bir amacım sevdam yok sadece yolda giderken gitsin yani, İstanbul içinde uzun yol gideceğim sayılır ve gaz vermem gereken yerde verebilsin atik olsun.
Bu konuda da 125 yetersiz mi kalır bilmiyorum.
Malesef ekonominin durumu belli 2 sene önce 7800tl'ye almış bir arkadaş burda, şimdi nmaxler 10-12 arası....
Daelim S3'ün görüntüsü fena değil bence, bir xmax değil ama verdiğin paraya da bakmak lazım tabiki.
Teşekkür ederim öneri için![]()