Scooter'a Ekzoz Modifiyesi!!!

dediğim gibi egsozdan egsoza farkeder bu.kiminli iyi çıkar kiminle kötü.orjinali bozmadan denemek daha iyidir bence

vayy bunu takmak isterim.
Mavi Neon Işıklı apart egsoz :queen:

0503-145214.jpg

http://www.siberstore.com/urun_bilgisi.php?products_id=48198

Son düzenleme:
sonıx bendede mondial var kh 100 cup modeli yanlız eksoz deliği seninlisi gibi diil kuçük delik var ona ne öneririsin yarın servisede danışıcam

servisin şimdiden ne diğeceği belli "olmaz" diyecektir.biz servise filan sormadan direk egsozcuya gittik.oradan deneyerek en uygununu seçtik.
activ 110 un egsoz deliği 1 parmak kalınlığındaydı.en iyisi benim yaptığım gibi egsozcuya apart egsozu motorun egsozuna tutup denemek.

ses olağan üstü değişmez.ama gaz kestiğinde rüzgar sesi çıkartır.en yakın zamanda bir videosunu çeker koyarım

Son düzenleme:
abi arkadasımın 125 lik ramzeyi var eksozun içini bosalttırdık ses gayet tok ve güzel cıkıyo ama senin motorunda olur mu bilmem

motodevil' Alıntı:
walla baska katılan yok mu yorumlara olur mu olmazmı ?
egsozcuda değişikapart egsozların sesini dinle kararına göre ister yaparsın ister yapmassın :cat:

motodevil ben beat ime egosuzu kartal da ercan ustada taktırdım gerçekten çok memnun kalıyorsun ;)

internet adresi warmı peki resimlerını koyarsan cok memnun olurum

en güzeli kendin yap ekzozu...
direk tüp olarak...
giriş ağzı çıkış ağzı, delikli saç, yanmaz elyaf, ve ekzoz saçı...
ben şahsen kendim yaptım hem ses olarak hemde performans olarak gayet tatmin edici oldu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar