Scooter'a Çift Egzos Yaptık SCO-1

forumda büyük harfle yazı yazmak bağırmak anlamına gelir forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.

bana ders verecek yaşta değilsin aslanım biliyorum neyin ne olduğunu o bi karambolde gitti sen sitenin bekçilerindensin galiba işinde ol sen kardeş ok:cat:

Vallahi emek döktürmüşsünüz her babayiğidin harcı değil!!!
Şimdi videolara baktım ama o kadar modifiyeden sonra nye hiç 0 çizip yanlamıyosunuz anlamadım :S

canım piknik tubede anahtar kelime sinop batu lastik takma gibi kelıme aratırsan bulursun videomu ok akşam nette görüşelim :cat:

Son düzenleme:
way anasını ya çift egsozu ilk yaptığımda isteyen lere satmalıymışım eşşeklik etmişim kimse bakmıyo ilanın yüzüne :salut::salut::salut:

Gerçekten güzel olmuş! Elinize sağlık! Hemde orjinal bişey olmuş daha doğrusu kendine özgü! :)

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:D

teşekkür ederim arkadaşım saol
:cat:

Çin malları arasında Emsalsiz diyebilirmiyiz :queen::queen:

sağol arkadaşım teşekkür ederim inşallah ileride daha büyük modellerle dah aiyi şeyler yapacağım
:cat:

Gerçekten güzel olmuş! Elinize sağlık! Hemde orjinal bişey olmuş daha doğrusu kendine özgü! :)

teşekkür ederim arkadaşım valla daha önce yaptığım modifikasyonlar başkaları tarafından çok kolay bi şekilde kopyalandı bende biraz daha farklı bi tarz yaratayım dedim böle bişey çıktı işte :cat:

Son düzenleme:
scooterlarına fabrika bacası gibi egzoz takıp gürültüden camı çerçeveyi indirenlere ibret olsun. çok güzel bir işçilik. tebrik ederim, plaka da çok güzel bir ayrıntı olmuş.

Son düzenleme:
valla hocam elinize sağlık çok güzel olmuş.daha değişik tasarımlarınızı bekliyorum.

hakkaten hoşuma gitti çok hoş olmuş suçutır için çok iyi bir modifiye :cat:

dostum tesekkur ederım yakında bu işe başlicam scooteri ve parası olan arkadasları beklerım :cat::queen:

Kardeşim cidden güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun daha nice enteresan modifiyelere:p

teşekkür ederim sagol :queen::queen:

bırde ortasını doldursan tam race olacak hani :)

para denen icattan biraz daha olsa emın ol neler olcak ta ah işte :queen:

harbi süper nbişe olmuss yaa :D:D yanlız o lastik ne öle cok kalınn :D

dostum lastıkler orjınal ebatlarda.sadece bıraz daha dişli ve arka çamurluk olmadıgı için gözüne büyük görünmüş olcak.:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
R1'e selektör yapan bi scooter görecez sonunda yollarda:queen: çok güzel olmuş....elinize sağlık
o selektörü bana yapma,valla yol vermem :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar