Scooter'a Çift Egzos Yaptık SCO-1

Çok güzel olmuş işçiliğinize saygı duyuyorum bide gazeteye çıkmışsınızya o çok hoşuma gitti

dostum manyaksınız nos ta güzel olmuşş :))))))))

dostum ben burayı unutmuşum ya valla hehe:queen: :queen: sağol teşekkür ederim

Usta vallahi helal olsun ya motora yaptıklarınıza bastan asagıya okudum inanamadım ama resimler ve videolar ortada :) bnm makinayi getireyim sanada birazda bununla ugrasin olmazmı manisada tek olur :cat: saka 1 yana helal olsun cok iyi bir iş cıkarmıssınız..( ne ustalar var memlekette) garip ve gusel bir paylasım bana gore

teşekkür ederim arkadaşım ilgine her zaman beklerım
:cat:

Çok güzel olmuş işçiliğinize saygı duyuyorum bide gazeteye çıkmışsınızya o çok hoşuma gitti

teşekkür ederim saol:cat:

çok güzel olmuş bide sesini duysaydık......

http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=d869e47b2ef688b882958f60d8db1d52
dostum bu linke tıklarsan istediğin sesi duyabilirsin
:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
sinop a yolum duserse ilk ugrayacagim kisiler sizlersiniz... eger kapiniz acıksa tabiki bi cayınızı icmek isterim:)

KARDEŞİM BEN PUCH YAPABİLİR ÖNEMLİ DEĞİL AMA Bİ MOTORA ÇİFT EGZOS TAKMAYLA İŞ BİTMEZ WWW.ZOZİ.NET E GİR BAK BEN MOBİLETCİYİM BEN DEDİRTİYORUM O MOTORLARA VİDEO LARIDA VAR YOUTUBE DA MOBYLETTE TURCS YAZ GELİR SENDE VİDEO ÇEK YOLLA BAKALIM HERKESİN MERAKI GİTSİN

çok güzel olmuş
herkes yapabilir ama herkes yakıştıramaz
acısı eyimi alımı çalımı velasıl herşeyiyle güzel olmuş. ellerınıze saglık
bende boyle bişi düşünüyordum cesaret verdiniz saolun var olun

Arkadaşlar Biliyorsunuz

:cat:BURADAKI RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ MOTOSİKLETİM ARTIK CUMHURİYET MOTORUNUN DOĞUŞU BAŞLIGIYLA YENİ MODİFİYESİYLE BEGENİNİZE SUNDUM ŞİMDİ BU MOTORU SATIP DAHA FARKLI BİR MOTOR ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR YAPARAK KENDİMİ BİRAZ DAHA GELİŞTİRMEYİ PLANLIYORUM SCOOTER DA MODİFİYE TUTKUNU ARKADAŞLAR BU MOTORU KAÇIRMAYIN AYNI ZAMANDA İLANI SAHİBİNDEN COM DA DA GÖREBİLRSİNİZ

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat:BURADAKI RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ MOTOSİKLETİM ARTIK CUMHURİYET MOTORUNUN DOĞUŞU BAŞLIGIYLA YENİ MODİFİYESİYLE BEGENİNİZE SUNDUM ŞİMDİ BU MOTORU SATIP DAHA FARKLI BİR MOTOR ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR YAPARAK KENDİMİ BİRAZ DAHA GELİŞTİRMEYİ PLANLIYORUM SCOOTER DA MODİFİYE TUTKUNU ARKADAŞLAR BU MOTORU KAÇIRMAYIN AYNI ZAMANDA İLANI SAHİBİNDEN COM DA DA GÖREBİLRSİNİZ

forumda büyük harfle yazı yazmak bağırmak anlamına gelir forum kurallarını okumanı tavsiye ederim.

Vallahi emek döktürmüşsünüz her babayiğidin harcı değil!!!
Şimdi videolara baktım ama o kadar modifiyeden sonra nye hiç 0 çizip yanlamıyosunuz anlamadım :S

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar