Scooter

Selam arkadaşlar...
Aranıza az önce katıldım. umarım aktif ve kalıcı olurum
İsmim Taner. Bornovada oturuyorum. Yeni veya 2.el scooter almayı düşünüyorum üst limit 2.000 Ytl. Bu konuıda yardımlarınızı bekliyorum.

Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

arkadaşım öncelikle hoşgeldin..verdiğin paraya alabileceğin modeller honda activa,beat..yamaha bws..kymco agility arasında birini seçebilirsin..hepside güzel sorunsuz motorlar..şimdiden hayırlı olsun..:cat:

hiç öyle bi işe girmeni tavsiye etmem büyük şov olacağı kanaatindeyim 2000 ytl motora ayırabiliyosan çok güzel beat alabilirsin o apro elinde kalır uğraşmana değmez

ben değmez çünkü artık 2 zamanlı motorların devri kapandı gibi çok fazla tercih edilmiyo..yakıt tüketimi fazla olur 2 zamanlı motorun..yani 50cc olmasına rağmen 100cc gibi yakar..masrafıda varmış zaten,hiç gerek yok..sen 2-3 yaşını aşmamış 4 zamanlı modellere bak derim..

ben değmez çünkü artık 2 zamanlı motorların devri kapandı gibi çok fazla tercih edilmiyo..yakıt tüketimi fazla olur 2 zamanlı motorun..yani 50cc olmasına rağmen 100cc gibi yakar..masrafıda varmış zaten,hiç gerek yok..sen 2-3 yaşını aşmamış 4 zamanlı modellere bak derim..

Dostum motor konusunda yeniyim hiçbir bilgim yok sayılır 1 haftadır internette biraz arastırdım. Genel kanı çin işi motorlardan uzak durmam konusunda. Bws 100 düşünüyordum onunda yağ problemi ve yakıt yüzünden vazgeçer gibi oldum. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Zaten iş nedeniyle cok fazla motor kullanma lüksüm olmayacak sadece heves benimkisi. Bu yönde fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler...

aramıza hos geldın tanerabe..sana onerım honda beat weya yamaha bw's aklına yatarsa actıva da olabılır..aklında bw's warmıs benı mutlu ettı bı bw's kullanıcı olarak..yag olarak bı sorun yasamıyorsun..sadece yag gozune 2 zamanlı motor yagını koyuyorsun benzne kendısı oranlayarak werıyor..ortalama 550 km de bır yag alman gerekıyor..ama benzını dıer 100 cc lere gore daha cok yedıgı dogrudur..mademkı dewamlı kullanmayacaksın benzın cok sorun olmayacaktır..cok saglam bı alettır..ıkıncı ellerı o yuzden dıerlerıne gore daha az sorun cıkartır..serı we cok daha keyıflıdır..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar