Scooter tavsiyesi

Cub seçenekleriniz arasına girerse kesinlikle altai tank 50 öneririm. Canlı gördüm cidden fiyatına göre çok kaliteli. Yok illa scooter derseniz rks pesaro 125 bakabilirsiniz. Ama tank 50 tercih ederseniz 110luk yapma şansınız var ve 80le çok stabil seyahat edersiniz.

Ağa kuryelik yapmayacaksan o kadar parayı scootere bağlama başına beladan başka birşey almazsın o bütçede olan motorların alayı kurye çıkması. Apaçi tarafından kaskın içine sokulmuş telefon bi elde sigara yapan tayfalar tarafindan kullanılan motorlardir. Bence o topa girme 100 Luk cup al Çin'de olsa en azından birşey olduğunda müdahale etme şansın olur.

kuryelik yapmayacağım kendim binmek için bakıyorum. evet özellikle spacy ve fizy çoğu motor yenilenmiş kurye çıkması. cygnus rs, l ve beat kurye çıkması değil genelde, tercih edilmemiş herhalde. zaten aynı fiyata hem 2007 beat, hem 2012 cygnus l, hem fizy görüyorum.

açıkçası cub duruşunu hiç sevmediğim için aklımdan bile geçmedi ama forumda baya seveni var gibi, şaşırdım :mrgreen:

Scooter istiyorum diyorsan Honda Beat alabilirsin. Arkadaşımın babasında var 10 seneyi aşkındır kullanıyor tık yok. Hem de normal kullanıcıdan bulabilirsin kuryeler pek tercih etmiyor. Spacy activa bunların hepsi kurye çıkmasıdır. Kurye o motorun bittiğini düşünüyorsa o motorun ekonomik ömrü bitmiştir. Masraf açabilir.

Cup konusunda da devriyajsız olması çok güzel. 4 sene her yaz 3 kişi bindik motora, hava filtresi hiç takmadık ayar yapmadık bozulmadı alet. Scooter gibi de düşünebilirsin hem 2. ve 3. viteste bütün şehri dolaşabilirsin. Parçası ucuzdur. Alacaksan öyle çok yakışıklı olanlardan almanı önermem. Dış kaportası biraz zor bulunabilir. Bildiğimiz cup tipinde alırsan çoğu cupun kaportası uyar. Bizdeki motor toplamaydı mesela her marka vardı üstünde. :)

Yakıtı azdır, kullanımı kolaydır ama çok titrer. Onu baştan söyleyeyim. 70den sonra çok titrer. 60 ve aşağısında sıkıntısız gidersin.

images

Mondial znu 125 nostalji güzel duruyor ben az masraflı ilk sahibinden 2. El 4 bin liraya aldim gecen hafta fena gelmedi bana ta 100 km anca surebildim yasaklar basladi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar