scooter tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba;

Evim ve işyerim arası 18km (Alibeyköy-İkitelli/İST) toplu taşımayla ortalama 2 saatte kat ediyorum. Motosiklet ehliyetim bulunmadığı için 50 cc de karar kıldım. Çok araştırdım. çevremde motosiklet kullanan arkadaşlar fuarı beklememi daha uygun fiyata alabieceğimi söylediler. bugün fuara gittim sonuç tam bir fiyasko... marka olarak sym de karar kılmıştım. Orbit 2 modelinin (50cc) bu sene geleceğinin bilgisini bayiden almıştım. internet sitesinde yazan fiyatı 3400TL fuardaki fiyatı 4890TL. ve aynı motorun 125cc ile fiyatı aynı. Görevli arkadaşa bunu sorduğumda bütün parçaları aynı sadece silindir hacmi farklı yanıtını aldım. Bu mantıkla 1.3 motorlu bir arabayla 1.6 motorlu bir arabanın fiyatının aynı olması lazım dimi dedim cevap alamadım. kafamda oluşan modelleri seçmek için sizin bilginize başvurmak istedim.

peugeot kissbe 5000TL
Sym orbit 2 4890TL
Rmg moto gusto rapid 50 3860TL (cihazın 80cc olduğunu ama 50cc olarak gözüktüğünü söylediler )

50cc bir motora 5bin TL vermeyi düşünmüyorum başka önerilere açığım kredi kartıyla alacağım için sıfır düşünüyorum. verceğiniz cevzplar için şimdiden teşekkürler...

Hocam 50 cc 'yi ben de tavsiye etmiyorum. Hem de 5.000 TL'ye.. Sana tavsiyem, kursa gidip ehliyetini al sonrasında dilediğin motoru kullan. O fiyata birsürü 125 veya 150 cc motor alabilirsin. Hem gerektiğinde rahat rahat otobana da çıkabilirsin.

50 cc yle Alibeyköy-İkitelli arasında gidip gelmeyi gerçekten düşünmedin değil mi?

50 cc sizin güzergahınızda çok tehlikeli bence ehliyet almanız ama illa ki alacağım diyorsanız Honda Today 50cc bakabilirsiniz ömürlük scooter

Hocam 50cc ile kısa mesafeleri gidersin fakat yolun çok uzun. Arkadaşların dediği gibi önce ehliyetini al sonra sana o yolda daha ideal olacak motoru. 50cc ile herkes üzerine çıkar, boşuna stres olur yorulursun :)

ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLABİLECEK İRİ VAR MI kymco dink 200 i sahibiyim cuma günü şanzımanından ses geleye başladı motorcuya gittim varyatör dişleri bozulmuş krank dişlisini yemiş şanzıman dişliyeri değişeck dedi 1980 tl fiyat çıkardı bilgisi olan var mı yardı edecek birkaç sorum var

tavsiyem hero dash gerçekten kuvvetli motor torku gayet iyi kalkışta hiçbir araçtan geri kalmıyosunuz istediğiniz zaman hızlanıp yavaşlayabiliyosunuz ön arka kampana fren ama kombine olduğu için kilitleme gibi bi sorun yapmıyo gözüne kestirdiğin yerde durabiliyosun

motor ehliyeti almak 1 ayını alır 50 cc ile ikitelliye gidemezsin tavsiyem en az 200 cc dir mümkünse 250 400 arası o yola uygundur ikinci el kaliteli bir marka işini görür

50 cc motosiklet ne yokuşta gider ne otobanda, araç sollayamazsın, rüzgarda savrulursun, 125 alıp sürmen kesinlikle doğru tercih.
motosiklet kullanıcısı olarak tecrübelerim ile tavsiyemdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar