Scooter Tavsiyesi

Merhaba motosiklet.net ailesi sizlere sormak istediğim bazı şeyler var;

1-Mondial 150 Mash
2-RKS RY-18
3-Honda Spacy 110
4-Honda Fizzy

Hangisini önerirsiniz yada varsa başka bir öneriniz var mıdır?
*Benim ilk motorum olacak
*Tercihen ikinci el olacak bütcem 2000-2500 TL.Çok zorlarsam bir ihtimal o da,peşinat verip kalanı taksit yaptırıp 0 alabilirim.
*Bana fazla bir sıkıntı çıkarmasın (Arıza,işçilik hatası,kronik hatalar v.s)
*Tip olarak yakışıklı olacak :)

Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:

APM

Saydıklarıjız arasında ilk ve tek tercihim Spacy 110 olurdu. Ancak imkânınız varsa Honda PSX 150'yi öneririm.

Kymco Super 8 :) Tasarım olarak Japonları, kalite olarak çinlilileri donunda sallar :) listene ekleyip bir araştırmanı öneririm.

spacy 110 biraz aksesuar tak yoksa paket servise gidiyo gibi hissedersin kendi konforlu kullanışlı listendeki bana en güzel gelen o ama fiyat konusuna bir şey diyemem :cat:

Sana eski Mondial 150 mash kullanıcısı olarak tek cümle söyleyeceğim.

Japon SCOOTER i alabilecek durumun varsa Çin SCOOTER in 5 metre yanına yaklaşma.

Neden diye sorma anılarım depreşir sinirlenirim :)

Aslında kalbimde 150 Mash var ama araştırmalarım sonucu çoğunlukla kötümser bakıyorlar 150 Mash'a kimisi yolda kalmış,kimisinin seyir halinde yanmış v.s hondalarda pizzacı,dürümcü motoru :) ee geriye kalıyor Kymco Super 8

Tip olarak güzel olcaksın diyosun ama listende fizy ve spacy var neyin kafası usta ya :D En çirkin scooterlar :(

Hacı abi baktım bulamıyorum yakışıklı sevdiğini alamıyorsan aldığını seveceksin diyerek onları sonradan ekledim bende:) şaka bir yana Kymco Super 8 çok hoşuma gitti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar