Scooter Tavsiyesi

Arkadaşlar kafamda birkaç model belirledim ama aralarında seçim yapamıyorum bir yardım edin
modeller
Honda pcx
kymco g-dink 250i (yeni kasa)
Yamaha xenter

gibi ...

sym joyride titreme ve ses problemi yaptığından istemiyorum
aprilla scrabeo ya da baktım oda yağ kaçırıyormuş en istemediğim sorun :pl:

neyse yardımlarınızı bekliyorum

(bütçem 8,5)
2.el istemiyorum

joyride'nin titreme, ses problemi ve scarabeo'nun yağ kaçırmasını da kim söylüyor ? Şehir efsanelerine inanmayın !

Joyride I'n titreme problemini çoğu kişi söylüyor
Scarabeonunda yağ kaçırdığını birçok kişi söylüyor hatta adam resim bile çekmiş
Bu sorun çoğu kişide varmış

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
joyride'nin titreme, ses problemi ve scarabeo'nun yağ kaçırmasını da kim söylüyor ? Şehir efsanelerine inanmayın !

:mrgreen: aynen kardeşim

benimki neden kaçırmıyor?

yağ filtresi kapağını ya fazla yada az sıkıyorlar oradan biraz terleme yapıyor bazı arkadaşların başına geldi. sorun bile sayılmaz.

aprilia scarbeo zaten bir çok konuda daha üstün ve farklı bir scooter.

ama kymco grand dink tarz çok daha rahattır ona eminim.

Arkadaşım bunda gocunacak birşey yok biraz forumları araştırırsan çözülemeyen yağ kaçırma problemleri olduğunu görürsün

Motosikleti
Arkadaşım bunda gocunacak birşey yok biraz forumları araştırırsan çözülemeyen yağ kaçırma problemleri olduğunu görürsün

araştırmama gerek yok ben gözümle de gördüm inkar de etmiyorum ayrıca scarabeo topiğinde gelirsen artsıyla eksisiyle mesajlarımızı paylaşımlarımızı görebilirsin.

bir motora modele titreşim var yağ kaçırma var diyerek bilmeyenlerin kafasını karıştıramazsın, her motorun kendine göre bir sorunu var. 100 motordan 5 tanesinde bir sorun olur. hepsine mal edemezsin.

sana tavsiyem scarabeo alma çünkü beo kolay alışılacak bir scooter değil.

beoyu beğenip amayı düşünürsen zaten gözün başka scooter görmez, beo topiğine gelirsin (face sayfasınada gelebilirsin) artısını eksisini sorarsın söyleriz.

ayrıca fiyatıda uçmuş zaten 8.9bin olmuş plaka falan 9.5bin gelir gibi..

Saydıklarının biri 125 lik biri 150 lik diğeri 250 lik, neye göre karar veremiyorsun anlamadım. Ne amaçlı kullanacaksın? Herbirinin arasında dağlar kadar fark var.

8500 tl verecek olsam şöyle adam gibi, bey gibi bineyim, arkama bakmadan uzayıp gideyim diyerek çekerdim altıma Grand Dink'i...

Yorumunuz için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------

Ben beo yu kötülemiyorum forumlardan edindiğim bilgileri paylaşıyorum
Bunda kızacak birşey yok

Motosikleti
Yorumunuz için teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------

Ben beo yu kötülemiyorum forumlardan edindiğim bilgileri paylaşıyorum
Bunda kızacak birşey yok

emin ol kızmadık sadece bilgi paylaşıyoruz. forumda mimikler yansıtılamadığı için yanlış anlaşılıyor bak gülüyorum :mrgreen:

motor kilitleyen yatak saran ciddi arızalar veren bmw 1200gs ler var. ne yani kötü mü şimdi bmw motorrad :D onun gibi bişey bu.

Arkadaşlar kafamda birkaç model belirledim ama aralarında seçim yapamıyorum bir yardım edin
modeller
Honda pcx
kymco g-dink 250i (yeni kasa)
Yamaha xenter

sym joyride titreme ve ses problemi yaptığından istemiyorum
aprilla scrabeo ya da baktım oda yağ kaçırıyormuş en istemediğim sorun :pl:

neyse yardımlarınızı bekliyorum

(bütçem 8,5)
2.el istemiyorum
arkadaşım sana daha önce kullandığım motorları kıyaslama açısından yazayım.piaggio x9 200 cc yakıt 4 lt.performasınsı orta oturaklı bir motor gram rüzgar yemessin.parçası yaygın fakat biraz tuzluca alınırmı?sana kalmış.sym
jordage 200 i.ortası düz kullanışlı kullanırken insanı rahatsız edici bir oturum saglıyor.performansı vasat.titreme problemi var.parça ve servis yaygın.şu anda yamaha x max 250 sahibiyim.rüzger rahatsız etti beni.performansı iyi.denge ve sürüt güzel.biraz daha kullandıkçe sana yazarım olumlu ve olumsuz yönlerini

arkadaş ben sana tecrubelerimden yola çıkarak şunu söylerim
yamaha xenter 150 al gerisini at millet kullansın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar