Scooter Tavsiye

Arkadaşlar merhabalar,

Honda wave 100 versiyonunu uzun yıllardır kullanmaktayız. Cub motor türünden oldukça memnunuz. Kırsal alanda ve oldukça yokuşu bol bir bölgede yaşıyorum. İki kişi bile vitesli olmasından dolayı zorluk yaşamadık. Ancak ön tarafında eşya koyma alanı vs olmamasından dolayı scooter tarzı bir motor almaya karar verdik. Şehir içinde ve yokuşlu toprak yollarda kullanıma uygun büyük tekerli scooter tercih edeceğim. Ben honda tarafında dio gördüm nasıldır bilmiyorum. Daha uygun fiyatlı kalitede üzmeyecek aradığım profilde önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Bence medley 150 lere bakabilirsiniz ikinci el güzel fiyatlara bulunur blok çok güzel ve aşırı stabil çalışıyor

Evet motor güzel ama fiyatları biraz aşıyor hocam :) Ayrıca önüne bir şey koymak için düz zemin yok sanırım bu motorda

Kırsalda isen Honda dan başka motora bakma , yedek parçası servisi vs en yaygın motor sizin için idealdir , bütçene uygun Dio olabilir veya bütçe tutuyorsa yeni çıkan büyük tekerlekli SH125 olabilir..yakında servisi varsa SYM de de büyük tekerli uygun fiyatlı sukuturlar var bir araştır dilersen..

Kırsalda isen Honda dan başka motora bakma , yedek parçası servisi vs en yaygın motor sizin için idealdir , bütçene uygun Dio olabilir veya bütçe tutuyorsa yeni çıkan büyük tekerlekli SH125 olabilir..yakında servisi varsa SYM de de büyük tekerli uygun fiyatlı sukuturlar var bir araştır dilersen..

SYM kalite olarak nasıldır hocam. Kronik sorun vs açısından üzer mi bizi

SYM kalite olarak nasıldır hocam. Kronik sorun vs açısından üzer mi bizi

Honda da alsan Yamahada alsan biraz şans galiba yada dilinden anlamak lazım , kimi çinli motora 10 sene biniyor 50.000 km deviriyor tık yok kimi Honda alıyor krank kırıyor vs , ben iki tane Sym blok ve altyapısına sahip Peugeot kullandım biri 125cc diğeri 200 cc toplam 50.000 km civarı hiçbir sorun yaşamadım keyifle kullandım büyük şehirlerde de yedek parçası bol ve uygun , benimki Tweet modeli fiyatıda çok çok uygun okinci elde 80-85 e 3000 km de 2023 modeli var , 200 luk ön arka disk fren ve abs li , on arka jant 16 inç bozuk yolda iki kişi bile binsem gayet konforlular..Sym de muadili Symphony dir soteden Izmirli bir arkadaşımız 100.000 ne sıfırini yeni almıştı ilk izlenimleri gayet iyi dedi başlığı arayıp bulabilirsin..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar