Scooter tavsiye ustalardan yardım

tipi önemli değil dersen spacy derim. kullandım taş gibi motor, yakıt az parçaları ucuz. her zamanda satarsın.

ben biraz daha düşün deri o paralara daha iyi seçenekler var mesela
http://www.yamaha-motor.eu/tr/products/scooters/125cc/d-elight.aspx

şuan için ikinci eli yok gibi ancak acelen yoksa bi iki hafta sabret illaki düşer çok sıkıntı yapmıycaksa sıfırını al zaten bütcen 3 ila 3'5 diyosun git al sıfırını kalanını böldür

spacy iyi yakın arkadaşımda var bende kullandım ancak çok narin misal tekerlekler el arabalarınınki kadar incecik ayrıca baya bi alçak yakıt olarak devamlı kullanmadıgım için bişey diyemem ancak yakıt olayı şüphesizki sürücüye göre de degişiklik gösterebilir

sıfır motor almamak istememin sebebi aldığın gbi kafadan 800-1000tl zararın var mesela 4 e alıyosun plaka vs vs sana 4600lere geliyo satıyorum desen 4 veren olmuyo ilanlarda bütün motorlar için bu böyle bu yüzdende sıfır almak istemiyorum hem sıfır alacaz düşecek çizilecek sonra daha çok üzülcem:) bu sebeple uygun fiyatlı güzel bi motor alıyım kullnaym diyorum yakıtı az parçası bol ve ucuz olması benim için en önemli etken tip görüntü sonraki aşamalar :)

markalar arasına 2.el honda pcxde ekledim sarnırsam pcx alıcam yakıtı baya iyimiş hep öyle diyorlar:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar