Scooter seçimi hk.

Selamlar,

İşe sabah ve akşam yürüyerek gidip geliyorum vasıta Ankara gibi bir şehirde sıkıntılı olduğu için. Evim işime 5 km kadar fakat arada 2km kadar otobandan geçmem gerekiyor. Şuanlık ne alacağıma az çok karar verdim 50cc ya da elektrikli alacağım, şehirde her yer yokuş ama işime yarar diye düşünüyorum. 26 yaşındayım ehliyetim trafik tecrübem vs. var onlarda sıkıntı yok ama şuan ehliyet alıp büyük motorla uğraşmak istemiyorum maddi olarak yoğun bir dönemdeyim. Firmaların taksitli sattığı 50-60 liralık motorları gözüme kestirdim ya da önerebileceğiniz motor varsa nakit 30-35 liraya kadar zorlarım. Önerilerinize açığım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Selamlar,

İşe sabah ve akşam yürüyerek gidip geliyorum vasıta Ankara gibi bir şehirde sıkıntılı olduğu için. Evim işime 5 km kadar fakat arada 2km kadar otobandan geçmem gerekiyor. Şuanlık ne alacağıma az çok karar verdim 50cc ya da elektrikli alacağım, şehirde her yer yokuş ama işime yarar diye düşünüyorum. 26 yaşındayım ehliyetim trafik tecrübem vs. var onlarda sıkıntı yok ama şuan ehliyet alıp büyük motorla uğraşmak istemiyorum maddi olarak yoğun bir dönemdeyim. Firmaların taksitli sattığı 50-60 liralık motorları gözüme kestirdim ya da önerebileceğiniz motor varsa nakit 30-35 liraya kadar zorlarım. Önerilerinize açığım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
50cc motorların otobanlara girmesi yasak diye biliyorum. aradadaki o 2km yolun otoban olduğundan emin misiniz?
50cc motosikletler ehliyette M sınıfı olarak geçer, B sınıfı araba ehliyeti alınca o da geliyor bu yüzden B sınıfı ehliyetle kullanılabildiği söyelniyor ama onların sınıfı aslında M sınıfı bunlar.
M sınıfı yani motorlu bisiklet diye geçen araçların otobanlara girmesi yasak.
aef2376b8a867da4bcadddf0e6c9ddb4751aa9de.jpg

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
50cc'ler mahallenden çıkmıyorsan kullanılacak bir alet. 2km bile olsa İşe git gel yapılırken otoyola çıkılacak aletler değiller. Aprillia Sr125 alırdım. (75.000TL'ye nakit veriyorlar) Taksitli 99.000TL idi.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
50cc otobana girmez. Her şekilde ehliyet almanız gerekiyor, almışken A2 veya A alıp 200-300cc scooterlara bakın.

selam, 50cc scooterların hepsi aynı bloğu kullanıyor ve ekseriyeti çin menşei olduğu için benzer sorunlar yaşatıyor.
size tavsiyem illa 50cc alacaksanız çinli veya yerli üretim dışındaki motorlara bakınız.
marka vermem gerekirse sym ve pejonun 2.ellerinden temiz bulursanız sorunsuz binersiniz.

50cc'ler mahallenden çıkmıyorsan kullanılacak bir alet. 2km bile olsa İşe git gel yapılırken otoyola çıkılacak aletler değiller. Aprillia Sr125 alırdım. (75.000TL'ye nakit veriyorlar) Taksitli 99.000TL idi.
Kullanıcıların bazı kuronik arızalarından bahsediyorlar motor yanma ışığı ve akü sorunu. Ama yetkili bayiler bazı konularda sorunun giderildiğini söylüyorlar yazılımsal bir arızaymış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar