Scooter Önerisi İlk.

Ehliyeti 2-3 aya alıcam . Scooter arıyorum. 0 almak istiyorum limitim 3000 tl . Mondial ve Kanuni nin scoterleri o fiyatlarda bende bunlardan birini almak istiyorum.
Modial olarak aklımda 150 mash ve 150 argent var.
Kanunide ise rony s 150 ve cs 125 var .

Bunlardan hangisini tavsiye edersiniz.
1.5 yıl sonra vitesliye geçicem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

Bide Tvs scooty pep var

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------

upupup cevap yokmu

Cinli scooterlardan uzak durman kesinlikle tavsiyemdir hem çok yakarlar hemde arıza çıkarırlar. Tvs pep i kullanmadım bilmiyorum ama diğerlerinden iyidir diye düşünüyorum.

TR'de bu sitenin ve bir çok motorsiklet sitesinin en çok yapılan tavsiyesini yeniden hatırlayalım :) çin malı motor kesinlikle alma ve 600lük motorla başlama. Bu ilk yorum sizin için.

çin malı scooterla başladım mondialin ilk 150 lik motoru rs 150 mi ney öle bişey senelerce bindim. Ama servis dandikliğinden bir kere yolda kaldım. Bakım görürse işini görür ama yakıt biraz yakar. Bence ya 2. el düzgün bi scooter alın yada vitesli motor bakın. ama mondial kendini geliştirmişte olabilir bişey diyemem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar