scooter önerisi (2009)

forumda araştırdım başka sitelere de baktım 2006larda açılmış konular mevcut ondan yeni bi konu açtım. öncelikle motosikletlerden pek anlamıyorum. Scooter almak istiyorum bütcem sınırlı 2500-3000 tl arası belki 2000i geçmeyecek durumuna bağlı. Şu an piyasalarda ki sıfır veya kolay bulabileceğim ikinci el bir scooter önerirseniz sevinirim. görüntü olarak biraz scooterı aşıyo ama görüntü olarak aşağıdakilere benzesin marka ve modelini tam olarak yazarsanız sevinirim

EKLEME YAPIYORUM ANKARADA OKUYORUM ANKARANIN YOKUŞLARINA ONU ÇEKMEK ZORUNDA KALMAYAYIM BİR DE MEMLEKET KONYADAN-ANKARAYA BUNLA GELİP GİTCEM 2 AYDA BİR EKONOMİKDE OLSUN

gilerarunner125vx021024.jpg
Keeway%20Outlook_med.jpg

Son düzenleme:
Kymco people, kymco agility, sym joyride..... kymco people senin en alttaki resme benziyo...

gilera uzak dur hızlı ve durmuyor
honda parçaları acayip pahalı
kymco yada sym güzel motorlardır bence onları seç derim

kymco ve sym tercih sebebi olabilir..fakat elindeki para duruma göre 2000TL yi geçmeyecekse bu motorlar içn yeterli olmayabilir..

sıfır ve temiz 2. ellerini ne kadara bulabilirim ve nereden konya ve ankarada olmazsa diğer illerden üniversteden arkadaşlar yardımcı olur veya online işlemle

Son düzenleme:
Al bi Suzukı an 125 hk bak rahatına 2.elini 2000 tl civarında çok rahat bulabilirsin...

Scooter'da İtalyan aslında motorda italyan.Al bi aprilia 25 sene sorunsuz bin tek kelimeyle kraldır kral :cat:

jr.

ortadakini unut bi kere :mrgreen:

ben de kymco agility öneriyorum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
suzuki an 125 ve sym hd 200 derim ben,hiç gözün arkada kalmaz yıllarca binersin.

Bende kymco öneriyorum sirkecide modellere ve fiatlara baktıjm uygun geldi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
piaggio fly 100 :cat:

Ekleme yapıyorum ankarada okuyorum ankaranın yokuşlarına onu çekmek zorunda kalmayayım bir de memleket konyadan-ankaraya bunla gelip gitcem 2 ayda bir ekonomikde olsun

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
gilera uzak dur hızlı ve durmuyor
honda parçaları acayip pahalı
kymco yada sym güzel motorlardır bence onları seç derim

Gilera nasıl durmuyormuş? :silent: Anlayamadım?

Arkadaşım bütçene göre alabileceğin en iyi scooter Kanuni Bobcat 150'dir. Bakma Kanuni dediğime, aslında PGO'nun çok kaliteli bir scooterıdır. Yağ soğutmalıdır, uzun yolda da rahat rahat gidersin. Sahibinden.com a mutlaka bak, güzel ilanlar çıkıyor. Şekli şemali de gayet iyi.. :cat:

bobcat gerçekten güzel motor ama on ayak koyma yerleri hosuma gitmedi bos olsa daha iyi olurdu ikinci elide 2-2.5 arası değişiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar