scooter öneriniz

Merhabalar yeni bir scooter alacağım ne önerirsiniz siz değerli arkadaşlarımın önerilerini bekliyorum.

Öncelikle bütcenizi ve beklentilerinizi yazarsanız daha yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum :cat:

http://www.kanuni.com.tr/scooter/287/rs125
http://www.kanuni.com.tr/scooter/281/cs-125
bu yeni modellere bir de bak. Bence güçleri iyi.

Kardeş araştır biraz en fazla 3-4 model de karar kıl sonra sor söyleyelim.
Yaz sahibindene 2000-2500 arası scooter diye bi bak bakalım zilyon tane model var.

150 lik motor olarak mesela kanuni ronny s nasıl olur sizce ya da fren bakımından diskli fren sistemi olan scooterlarımı seçmem iyi olur ya da balatalı dahamı iyi olur dersiniz sizlerin görüşleri benim için çok önemli bana kullanışlı bir makina lazım Giresunda yaşıyorum buralar engebeli tüm yollarımız asfalt değil kafam estiği zaman köye çıkarım yaylaya çıkarım yani aldığım motor bir zaman sonra sağı solu dökülsün istemiyorum o nedenle sizlerin görüşlerine çok önem veriyorum yardımcı olursanız çok memnun olacağım

Motosikleti
SuZan
asya 150 t19 a kullanıyorum genel olarak memnunum. o fıyat aralıgında alınabılecek en gosterıslı motorlar arasında

honda Today - BW's veya birazcık daha çıkarsan 2.el az kullanılmış Honda Fizy alabilirsin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kmyco Agility 125,Sym Fiddle II falan olabilir. İyi bakarsanız,nazik kullanırsanız çinli scooter da olur ama sürprizler de cıkarabilir çinliler.
Ben cub veya commuter motorları da dusunmenizi öneririm. Zira o bütçeye alınacak scooterlardan yakıt,performans,arıza çıkarma gibi noktalarda daha avantaj sağlar bence.

Öneriniz için teşekkür ederim

Tercih olarak çinlileri elemenizi tavsiye ederim

Aslında çin motorlarına bende hiç sıcak bakmıyorum ama bütçe olarak bakmak zorunda kalıyoruz yinede teşekkür ederim

asya 150 t19 a kullanıyorum genel olarak memnunum. o fıyat aralıgında alınabılecek en gosterıslı motorlar arasında

bana gösteriş değil sorun çıkarmayacak birşey lazım.teşekkür ederim

honda Today - BW's veya birazcık daha çıkarsan 2.el az kullanılmış Honda Fizy alabilirsin.

Hondada olabilir.

Asya 150 T-7b modeli kullanıcısı olarak tavsiye ederim :)

Kasa çok büyük olduğundan serilik bakımından uygun olacağını zannetmiyorum

Kmyco Agility 125,Sym Fiddle II falan olabilir. İyi bakarsanız,nazik kullanırsanız çinli scooter da olur ama sürprizler de cıkarabilir çinliler.
Ben cub veya commuter motorları da dusunmenizi öneririm. Zira o bütçeye alınacak scooterlardan yakıt,performans,arıza çıkarma gibi noktalarda daha avantaj sağlar bence.

önerileriniz için çok teşekkür ediyorumda neden özellikle vitesli motorları öneriyorsunuz vitesli motor ile scooter arasındaki farkları tam olarak çözmüş değilim

mutlaka yine önerebileceğiniz scooterlar olduğunu düşünüyorum ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar