Scooter olabilen çanta

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Nexus Scooter Carry-On: Katlandığında bir el bagajı büyüklüğünde olan, elektrik pilleriyle çalışan bir scooter. Aynı zamanda el bagajı olarak da kullanılabiliyor.

Francisco Lupin isimli tasarımcı tarafından geliştirilen Nexus, henüz seri üretime geçmemiş bir konsept. 12 voltluk 4 pilden gücünü alan iki elektrik motoru sayesinde 15km/s hıza ulaşabilen Nexus konsepti, tam olarak şarj edildiğinde 2 saatlik kullanım süresine sahip.

Bu ilginç tasarımlı konsept seri olarak üretildiğinde muhtemelen okul çağındaki çocuklar, uçak ve trenle sıklıkla ziyaret eden yetişkinler tarafından büyük ilgi görecektir.

screenshot466u.jpg

Ekli dosyalar

• scootercanta.jpg
    scootercanta.jpg
    8.1 KB · Görüntüleme: 5,950
Mersin İl Temsilcisi
BEN GERÇEKTEN AMA GERÇEKTEN ÇOK FAYDALI BULDUM. DİZAYN OLARAK DA ÇOK GÜZEL.

basit birşey olsa gerek, şimdi aynı valiz gövdeki aliminyumdan yapsak. küçük hızar motoru kullansak, ayaklık zatn sac plaka, rulmanlar zaten piyasada mevcut.

toplamda motoru dahil 400-500tl ye maledilebilir.... hem benzinli olur ve daha güçlü ( yokuşlar için ), menzil mesafesi daha da uzun bir alet olur.

vaktim olsa neler yapacam da.... ( ukalalığım üstümde mi ne, herşeyi küçümsedim ben bugün )

Bence scooter olabilen çantadan ziyade, çanta gibi gözükebilen scooter olmuş. Kullanım alanıda belli ki pek küçük. Bildiğimiz katlanabilen scooterlara bi elektrik motoru koyarım, iki batarya atarım, önündeki sepetide kapalı çanta gibi güzelce tasarlarım tasarım yaptım diye piyasaya çıkarım demiş arkadaş ama bence olmamış.:farao:

Bence endsütriyel tasarımcılar kendileri yepyeni birşey bulmaya çalışmak yerine hali hazırdaki mucitlerin icatlarını güzelleştirseler vatana millete daha faydalı bireyler olacaklar, lakin yaptıklarıyla birilerine ilham potansiyeli olmaktan başka bişey başarmadıklarını düşünüyorum. Ya da işlevsellik problemi çok basit olan şeyler tasarlasınlar:cat:

valla ben bununla sadce büyük alışveriş merkezlerini rahatca gezerim anca o işe yarar çok dikkat çeker ve güzel olur:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar