Scooter nasıl yıkanmalı?

Merhabalar, motor (skuter) dünyasında yeniyim ve sizlere bir sorum daha olacak. 50cc Revolt RS4 marka bir scooterim var. Türkiyede üretilmiştir yazıyor ama herhalde Çindir diye tahmin ediyorum. Bu scooteri aldığımdan beri bu büyük ıslak mendillerle sildim ama yağmurda vs. çamur olunca çok üşeniyorum her yerini ıslak mendille silmeye. Tertemiz gıcır olsun gibisinden bir derdim yok ama tamamı beyaz skuter çamur içinde kalınca da berbat gözüküyor. Araba yıkamacısında hiç köpük vurmadan sadece tazikli suyla uzak mesafeden yıkasam acaba zararı olur mu? Egzozuna, bujilerine, alt takıma su gidince bozulmasından korkuyorum. Tazikli suyu uzak mesafeden vurarak yıkasam acaba sorun olur mu? Yoksa hep ıslak mendille mi silecem bu motoru 😅

Motosikleti
D400
8ec642c03fda079019899889d47fe480.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bi kova, icine bebek sampuani, arkasi fiber olmayan sunger ile guzelce yikaniyor. Sonra da bi kova su ile de durulaniyor.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Motor kısmına su tutmayacak şekilde folur foşur yıkıyorum. Hem de köpüklü.

Motosikleti
Hero Dash 125
Motüre bi golden shower yaptırıyorsun ve iki gün su görmeyecek şekilde muhafaza edeceksin, seramik kaplama gibi oluyor. İ.ne gibi parıl parıl parlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar