gökhan kardeşim her motor yatacak diye bişey yok yatırmak okadar iyi bişey değil kullandığınız motoru tanımanız yeterli olacaktır kanımca yabancılık çektiğiniz için bu motor ile nasıl güvenli şekilde döneceğinizi hesaplayamamışsınızdır kullandığınız yolun durumuna göre değişir kum çakıl varsa yolda çok kayar birde her motorun yapısı farklıdır olayın çin motoruyla pek alakası olduğunu sanmıyorum şimdi diyeceksiniz bu çocuk çinli kullanıyor diye çinliyi savunuyor diyeceksiniz çinliyi falan savunmuyorum ama kullandığımız
motoru nekadar tanırsak yolşartlarını nekadar iyi bilirsek daha güvenli bir şekilde döneceğimize inanıyorum.saygılar
okay kardeşim güzel anlatmış
motosikleti yatırmak, yatırabilmek çoğu zaman hayat kurtarır..
scooterlar yatabilir, hemde çok rahat ve güvenli bir şekilde
önemli olan unsurlar dahilinde tabi
çinli olmak tan ziyade, amortisörleri sağlıklı çalışan, lastikleri iyi olan bir motor ve düzgün yol şartları dahilinde resimlerdeki gibi motorunuzu yatırabilirsiniz..
en yakın örneğini bu hafta sonu bizzat mt kahvaltı buluşmasında mondialle ayaklığı yere sürtene kadar yatarak bizzat verdim..
önemli olan ve bi çoğumuzda eksik olan sadece cesaret..
unutmayalımki yapılan bir çok testte motosikletini 25 derece yatırabilen biri 3 saatlik eğitim sonrasında 45 dereceye kadar ilerleyebililiyor..
bu kadar kısa bir eğitimle yapılabiliyorsa
eksik olan tek şey cesaret..