Scooter Motora Performans Egsozu Takilir Mi

arkadaşlar ben egsozumu değiştirmek istiyorum bu yarış motorların egsozu scooter motorlara takılırmı veya scooter için performans egsozu varmııı????

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
araltı nikli uye buna benzer bir egsozu deer 152 sine taktı cok da guzel oldu.istersen bir ozel mesaj at

scooter icin var performans egsozu ama bunlar nadir istanbulda daha fazla bulursun...bulursun ama ikinci el olabilir adamlar yurt disinda getirtiyolar turkiyede satiyolar bu sekilde bulursun....ama egsoz degecek bir scootera yap bence simdiden kolay gelsin

bende hj125 model motoruma taktıracaktım garantisi bozuluyormuş bende garanti kapsamında servisinde motor hacmini büyülttürdüm ön arka dişlli ve zincir değişti karbüratör büyüdü performans hava filtresi takıldı bu işlemler için sadece 3 günde yapıldı ve 1000ytl gitti ama değer

arkadaslar bende yapmak istiyorum scooter ıma motor modifiyesi bi fotoda gördüm benim scooter dandı hussar 125 likti sadece egsoz degisikti dıştan gördüğüm kadarıyla adam asvaltta teker yakıyodu o dereceydi yani sadece bi egsoz o performansı verirmi???

bilen birisi yok mu eksozdan baska motora takılabilecek parca felan...???

tsk ler banistercak :cat:

Son düzenleme:
hiçbişi olmaz arkadaslar bosuna ugrasmayın.benim kanaatim bu

evet banada biraz öle geliyor istedigim performnsda baya pahalıya patlar tahminime göre ..

olur deli olur hemde :wiinkk:

Son düzenleme:
Motoru da araba gibi her türlü modifiye edebilirsiniz, yeter ki içinizde ve cebinizde olsun :p Motora performans eksoz takarsınız. Performans hava filtresi de takılır. Karbüratörü büyütürsünüz, bunun baya etkisi olur. Eğer bu da yetmez ise, motorun silindir hacmini genişletirsiniz. Tabi kaliteli asfalt lastikleri takılır. 125cc'lik bir motorsa silindir hacmini genişlettin mi 150-160cc'ye kadar yükselebilir. Bu arada unuttum, motora performans buji de takılabilir 4 tırnak. En son da 98 oktan benzin ile depoyu fulledin mi iş bitiyo. Tek sorun motoru yolda zaptedebilmek :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kullandığım scooter'ın kullanım klavuzundan bir cümle
"Motosikletinizi modifiye etmek yasadışı bir işlemdir ve motosikletiniz garanti kapsamı dışına çıkmasına ve çabuk yıpranmasına sebep olur"
:p

Thai arkadaşıma katılıyorum.Bence direk motorun ömründen gidecektir.Bence hoş bir kaç aksesuar ile yetinmek çok daha mantıklı.Güç ve kapasiteleri belli olan bu makineleri üzmeyelim bence :pr:

motodevil egsozu kartal da ercan ustaya taktırdım ses çok güzel ve tok çıkıyor karbüratörede ayar yaptırdıktan sonra yokus asaı 105 110km/h görebiliyorum şuan düz yolda 95 100 oluo egsozdan önce yokus aşaı 100km/h yi zor geçebiliodum

kaca taktırdın ınternet sıtesı warmı benım motor grand dınk 150 kymco kac yapar

banistercag arkadaşım egzozun çok güzel olmuş benim sormk istediğim yakıt tüketimini nasıl etkiledi ve kalkışını artırdımı

smoke59 bi tanıdık abim hava ayarını yarımtur çevirt dedi onun tavsiyesine uydum kalkıs bunun sayesinde eskisinden ii oldu son hız zaten beat ten beklediimden fazla oldu yakıt tüketimi hava ayarından sonra azaldı eskiden bi depoyla (6lt) 210-220km giderken şuan 200-210arası yapıo 10km fark etti depoda gbii

saolasın arkadaşım bende bws war acaba iki zamanlı motoru nasıl etkiler diyorum mobilet gibi ses çıkmasından korkuyorum aklımın bi köşesinde dursun bakalım dylan150 alamazsam yaptıracam bende bişeyler buna malum öğrenci adamız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar