Scooter modellerinde önerilerinizi bekliyorum.

Arkadaslar yazlık bölgede kullanabiliceğim scooter arıyorum.Aşırı yavaş veya aşırı hızlı olmasını istemiyorum.Günlük gezinti amaçlı bir model istiyorum.Aklımda mondial 125 zn ve 150 zat modelleri var. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

Çin malını boşver 3500 TL Ye Honda Dylan al 2.el tabi.
Rahat edersin.

Alacağın scooter için ne kadar bir bütçe ayırdığını yazsan daha çok yardımcı olunur.:)

asya motorda aklıma girdi şimdi as150 t1 modelinide düşünüyorum görüntüsü çok hoşuma gitti ama dayanıklılık da önemli benim için mondial 150 zat ve as150 t1 arasında kaldım :S

bencede honda dylan ayırdıgın bütçeye göre çok uygun bi motor...en azından bindiginde arkana bakmazsın....

Motosikleti
Hornet
Arkadaşım bugün motorumu tamire bıraktım mondial 125 mt.Tamircim kymco'nun bi modelini var tam hatırlamıyorum çok hoş ve güzeldi.Onun yalancısıyım km garantisi falan varmış.Allah kısmet ederde yaza hysung alıcak kadar durumum iyi olursa hysung olmazsa o motoru alıcam fiyatıda 3.5-4 milyar demişti.tabi 2. elini alırım:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:34 PM ----------

Arkadaşım bugün motorumu tamire bıraktım mondial 125 mt.Tamircim kymco'nun bi modelini var tam hatırlamıyorum çok hoş ve güzeldi.Onun yalancısıyım km garantisi falan varmış.Allah kısmet ederde yaza hysung alıcak kadar durumum iyi olursa hysung olmazsa o motoru alıcam fiyatıda 3.5-4 milyar demişti.tabi 2. elini alırım:p

Şimdi baktım Kymco Super 8 Fiyatıda sitesinden 3.980:wiinkk:

Son düzenleme:
sym fiddle,sym vs 150,kymco agility gibi motorlara bakabilirsiniz.O kadar bütçeniz varsa kesinlikle o motorları almayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar