Şuan arabam yok, heryere toplu taşımayla gitmeye çalışıyoruz ve uzaklara gitmeye gözüm yemiyor, yoruluyorum. Tek ulaşım aracım motor olacak. İlerde cocuk filan olursa illaki ayağımızı yerden kesecek bir araba bakacağız gibi duruyor ama...
O zaman benden size abi tavsiyesi paranızı bu merete çok çarçur harcamayın zaten tehlikeli bir şey, hadi heves ettin toplu taşımadan illallah dedin al bir tane 2.el ayağını yerden kessin yeter. Ucuz olsun ama; bütçeni düşür 15000TL ye, motor + 2 kişilik tüm ekipmanı takım taklavatı sığdır. Araştırınca bunun mümkün olduğunu göreceksin. Yakında çocuk olur zaten masraflarınız ve ihtiyaçlarınız artacak, geleceğe yatırım yapın ve para biriktirin. Kirada oturuyorsanız ev sahibi olmaya çalışın. Bu motosiklet mereti hastalık gibi bir şey sizin ümüğünüzü sömürür. Bir kere alayım sıfır olsun evladiyelik kullanırım diye bir şey yok. Yeni motor, yeni ekipman derken elde avuçta bir şey bırakmaz. Ben 1 yılda 6 motosiklet değiştiren biliyorum. Ben ehliyeti aldım gittim sıfır scooter aldım 2 yıl sonra sattım daha büyüğünü aldım. 4 yılda 4 kask 3 mont 5 eldiven aldım ve artçım yok. Bilmem anlatabildim mi? Şu an senin gözün ehliyeti alıp sıfır motorunun üzerine oturmaktan başka bir şey görmez eminim. Ama sor bu camiada istediğin kişiye şu yakın 3-5 senede kaç tane motor değiştirmiş kaç tane kask almışlar acaba. Benzer şeyleri söyleyeceklerdir.
Son düzenleme: