- Konu Yazar
selam arkadaslar, motor alıcam kararsız kaldım
bizim eski bi scooter vardı onu kullanıodum bayadır ama yeni motor almanın vakti geldi
vitesli motorda kullanmasını biliyorum ama çok profosyonel deilim
boy 1,98cm kilo 95
sağlam bi motor lazım bana ama kararsızım işte mondial 151rs çok hoşuma gitti uzun şanzımanlıydı geniş rahat bi alet
ybr125te çok müthiş bi alet bayıldım tek kelimeyle
ama benim korkum motorun altımda küçük kalması yani kambur durmak istemiyorum mondial geniş rahat motor ybr yada ybr tarzı bişi istiorum aslında ama dizlerim sığmaz diye korkuorum
Amacım fazla uzun yola gitmek değil şehir içinde gezmek gidersemde maximum 50km den uzak biyere gidiceğimi sanmıorum
SİZİN TAVSİYELERİNİZİDE ALMAK İSTERİM SIFIR MOTOR ARIYORUM
3 BİN YTL Yİ GEÇMESSE İYİ OLUR
BİDE BU YBR TARZI MOTORLAR NE KADAR YAKAR SCOOTERMİ DAHA AZ YAKAR YBR TARZI MOTORLARMI?
ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM
bizim eski bi scooter vardı onu kullanıodum bayadır ama yeni motor almanın vakti geldi
vitesli motorda kullanmasını biliyorum ama çok profosyonel deilim
boy 1,98cm kilo 95
sağlam bi motor lazım bana ama kararsızım işte mondial 151rs çok hoşuma gitti uzun şanzımanlıydı geniş rahat bi alet
ybr125te çok müthiş bi alet bayıldım tek kelimeyle
ama benim korkum motorun altımda küçük kalması yani kambur durmak istemiyorum mondial geniş rahat motor ybr yada ybr tarzı bişi istiorum aslında ama dizlerim sığmaz diye korkuorum
Amacım fazla uzun yola gitmek değil şehir içinde gezmek gidersemde maximum 50km den uzak biyere gidiceğimi sanmıorum
SİZİN TAVSİYELERİNİZİDE ALMAK İSTERİM SIFIR MOTOR ARIYORUM
3 BİN YTL Yİ GEÇMESSE İYİ OLUR
BİDE BU YBR TARZI MOTORLAR NE KADAR YAKAR SCOOTERMİ DAHA AZ YAKAR YBR TARZI MOTORLARMI?
ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM