Scooter mı Commuter mı?

Arkadaslar yeni motor alıcam.İki model arasında kararsızım.Yorumlarınızı bekliorm
-Asya 150t
http://www.asyamotor.com.tr/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5
*scooter olması yeni baslayan ben için büyük kolaylık,fakat bununla vites öğrenemem ve binince kendimi taburede oturur gibi hissediorm
-Jinlun 125c
http://www.jinlunmotosiklet.com/125c.htm
*Klasik commuter.Tipi fena deil ama o kadar para verip pideci formatına girmek var.

Fiyat farkı sorun değil.Önemli olan içime sinmesi.Motor sürmeyi iyici öğrendikten sonra ufaktan racing olayına baslamak istiorm ama tamamiyle sehir trafiğinde kullanacaım birazda sehir dısı yapacaım için scooter da kolayıma kaçıor.
Simdi bu iki model arasında sizin tercihlerinizi dinliorm...

Şu an motosikletim yok.İlk tercihim scooter olacak.Sonrada Cruiser almayı istiyorum.Eğer koyacak yer bulursam iki taneye birden sahip olmak isterim.Bilmem yardımcı olabildimmi?

yeni başlayana scooter sonra commuter yarı otomatik sonrada debriyajlı (bana güvenin):cat:

Ben de yeni başlayacağım ve ehliyet kursunda anladım ki scooterla değil vitesli ile işi öğrenmek lazım. Ben vitesli düşünüyorum, çünkü scooter alsam da, daha sonra vitesliye geçince şehir içi trafiğinde zorlanabilirm dedim. Bence vitesli al, nasılsa racing'e geçeceksin. İşine yarasın o tecrübe.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ben kesinlikle commuter derim.

Eğerki scooter ile yetinmeyeceksen, yani ufak scooterda örenirim sonra bi maxi alırım düşüncesi yoksa. İllaki günün birinde vitesliye geçeceksen(ki race istiyorsun) vitesli alıp tecrübeni ve pratiğini bunda yapman çok daha mantıklı.

Bahsi geçen commuter i (jinlun city 125c) bir iki hafta içinde test edip sitede yayınlayacağım. Umarım yardımcı olabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar