Scooter Kullananlar....

birsey degısmez be arkadsım..şans işi bu artık..kımısının 100 km geldıgınde arıza cıkartıyor kımısınkıde 5000km de tık yok sans kalmıs..D3vil Arkadsımız yakın zamanda kadıkoyde bıryerden aldı ona sorabılırsın!

ben bir bayii ile görüştün junlin, asya, ve mondialin emsali modellerinde kalite farkının olmadığını sadece stok tüketmek ve kısıtlı renk kaldığı için junlinlerin bu fiyata satıldığını belirtti ben zaten karar verdim alacağım ama nerden alacağımı bilmiyorum herkes alınan yere göre farkettiğini söylüyor

modial 125 zn isimli konuyu bulabilirsin...yada serdarında dediği kibin D3VIL isimli arkadaş ile irtibata qeçiwer...aldıktan sonrada bizimle paylaş...fun kulübe alalım seni de... kolay qelsin... :)

Truva 150t-18

Merhaba arkadaşlar ben de katıldım aranıza.. Herkese kazasız belasız keyifli sürüşler..

Merhaba arkadaşlar:) 45 yaşından sonra motora merak sardım.
Salcano 125T-25 aldım.Ama şimdi küçük geliyor.Sanırım büyütücem.Ne önerirsiniz?

YeK

daelim history 125 satmaya düşünüyom biraz daha para biriktirip hyosung alcam gt250 mesela:)

moto-zeta rally 50cc:p napıyım 16 yaşında anca buna param yetti kendi paranla aldığın motorun yeri bambaşlka oluo :cherry:

herkese selamlar;zat 150...:cat: daha önce hiç toplandınızmı;buluşma gerçekleştidinizmi?

slm arkadaşlaar ben scooter i tercih ediyorum bnm motorum monero angel 150 cc süper bir motor düz yolda 95 yapabiliyor 150 cc için çok güzel bir hız bence herkese tavsiye ederim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Asya 150 T-I :cherry:

Ama sadece scooter değil, MAX. scooter :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar