Scooter Kullananlar (Resimler-Modifiye vb.)

GENÇ KAPTAN
o motora ne olmus öyle ön sıfır,egzoz kestırılmıs,arka çamurluk iptal edilmiş güzel olmuş yapanların ellerine saglık makıne senın mi? birde o parcaları geri eskı halıne getirmeyide düşündünü mü amaca yanı ön amortisor kestirdiysen eger patlamadıysa birde yenisinin fiyatını sorup kestirseydin ama genede güzel olmuş paylaşım işin teşekkürler

NNOOSS
bu motor benim çok yakın bi arkadaşımın.
motorun hikayeside bi o kadar geniş.anlatmak uzun sürer.
en yakın zamanda yeni stilde fotolarını ekleyecegim.

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işçiliğini ben yapmıştım parçaları söküp takması zımparası falan sadece siyah yerleri boyatmaya 50 ytl işçilik verdim 100 ytl de boya masrafım oldu

bayağı ekonomikmiş..

h2o; Burgman dediğin motordan Türkiyede var mı? Suzuki Burgman mı oluyo şimdi bu? :silent:

gençkaptan; O motorun hikayesini gerçekten merak ettim. Bir de yapılanların etkilerini nasıl yapıldıklarını zaman ayırır yazarsan sevinirim.

Son düzenleme:
h2o; Burgman dediğin motordan Türkiyede var mı? Suzuki Burgman mı oluyo şimdi bu? :silent:

gençkaptan; O motorun hikayesini gerçekten merak ettim. Bir de yapılanların etkilerini nasıl yapıldıklarını zaman ayırır yazarsan sevinirim.

Benim arkadaşım bir manyak. :queen:
kafasına eseni anında yapar bir gün yerle arasında mesafe olmadan görürsünüz alt grenajı sürte sürte diger gün ise cros motorlar gibi yüksek.
100.000 km devirmiş bi motor markası boatian 125 cc fakat sonradan ufak oynama yaparak 150 cc ye çevirdik.
yeni fotoları en geç haftasonuna yükleyecegim bakalım hangi halinde göreceksiniz:) şuan arkadaşım satmayı düşünüyor. müşteri arkadaşlar özel mesajdan iletişime geçebilir.

Valla bilen biliyo kaza yaptım ama toplattım aynen bu halde yine motorum ;)
SORMAK İSTEDİĞİM BİŞEY VAR.ARKA DEĞİLDE ÖN AMARTİSÖRLERİ 4-5 cm alçaltmak istiyorum.acaba kendimiz yapabilirmiyiz.bilgisi olan varmı?
,
,
,

Buyrun beyler! :cat:

127-1188074249.jpg

127-1188074345.jpg

122-1178981900.jpg

122-1178982042.jpg

Fotoğrafların köşesinde yazılı sitede beğeneceğinizi umduğum çok güzel kareler var.

:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar