- Konu Yazar
geçen internet cafe çıkışı: bizim arkadaşın kebabcıda çalışan arkadaşı gelmiş kinetic honda ile. aldık bir iki tur geziyos falan . tam durdum inicem scooterden önümüzde araba var. ben tam inerken adam beni düşüyo sanmış akşam akşam gözgözü görmüyo. adam korkuyla motoru tutuyiim diye gaza bi asılıyo abi ayaktayken. baktık motor gidiyo. ulan dur nabıyosun demeye kalmadan. motorun önü bi kalktı abi. 3 kişi zaptedemiyoz öndeki palio nun camına girdi girecek. adam hala bırakmıyo gazı köklemiş sonuna kadar. bende tuttum arka seleden kaldırdım arka tekeri yerden kestim . anca öyle zaptedebildik. adam hala bırakmıyo gazı. nabıyosun olum diyorum adamın kanı donmuş öle bekliyo eli gazda. neyse kapattım kontağı. bi baktık bisimöbür arkadaşın elinde arkadaki bagaj elinde kalmış. neyse adamla oturduk su mu içirdik falan. gelmiş bana film yapıyo. olm dedim konuşuyosun ama sende varmı ehliyet? bu zaman kadar kaç motor kullandın? adamın dediği laf abi 5 gün oldu başlayalı ilk defa kullanıyom. neyse baktık hasara bişi yok sadece bagaj kırılmış. zaten öncedende kırılmış saç vidasiyla tutturmuşlar. dedim maaşından falan keserlerse gel bul beni halleder yaparız bişeyler. ama var ya eve geldim başıma ağrılar girdi ya. ilk defa oluyo böle bişi. aman abi viteslinin gözünü seviyim ben ya.