Scooter istiyorum en fazla 100 cc olsun istiyorum vede uygun fiyatlı olsun istiyorum.

kankam gel benim skoteri ayar çekelim sana ,hem honda, hem 100 cc ,hem orjinal capon, plaka derdin yok,
muayene derdin yok, ruhsat derdin yok hemde piyanist_irf motor garantili ve imzalı ,saat gibi tın tın çalışıyor ama şu an yoğun bakımda yeni dizayn kaportayla çıkacak görücüye :cherry: bakl şimdi aldın aldın sora 5 binde versen vermem oğaa göre :cherry: :p

Sırf imza için değer ama ben buna layık değilim sağolasın :queen:

Kymco nun agility 50-100 modellerini çok tavsiye ediyorlar ama 50cc liği 3000 tl lik fiyatıyla kapsama alanım dışında kalıyor maalesef :thumright

Motor gerçekten şık duruyor gerçekten. Ama benim anlamadığım ben bunu çelik motor zannediyordum KMT Çelik miş bide her motor isminin önünde Falcon yazıyor. Üretici yada ithatlatçı neyse firmaya baktım Kolat Motor diyor. Adres de Konya. Bende Konyalıyım ama bu KMt çelik ve Falcon meselesini anlayamadım. Forumda hiç esamisi okunmuyo. Değil model adı marka adı bile çıkmıyo trstım biraz daha doğrusu garipsedim şaşırdım kararsız kaldım

plaka ruhsat çıkarmak için teknik belgesi ve imalata uygunluk belgesi olsun yeterli bence :cat: motoran vento, mondial loyal, ve vitello rover de aynı motor kullanılıyor zaten 3üde kendini kanıtlamış marka yedek parçada sıkıntı çekilmez hele hele vitello rover Kuşadasından taaa Gürcistan Batuma gitti gözümün önünde :cat: elimize doğdu gözümüzün önünde büyüdü yani bir nevi :cherry:

kankam gel benim skoteri ayar çekelim sana ,hem honda, hem 100 cc ,hem orjinal capon, plaka derdin yok,
muayene derdin yok, ruhsat derdin yok hemde piyanist_irf motor garantili ve imzalı ,saat gibi tın tın çalışıyor ama şu an yoğun bakımda yeni dizayn kaportayla çıkacak görücüye :cherry: bakl şimdi aldın aldın sora 5 binde versen vermem oğaa göre :cherry: :p

Benimde aklımdan geçen türlü çeşitli düşüncelerden birine barnak basmışısın ganga :cat: hele sen bi bitirde hondayı sonrasına tekrardan konuşuruk :bounce:

[url]http://img812.imageshack.us/img812/9564/img111jy.jpg[/URL]

[url]http://img266.imageshack.us/img266/7619/img176g.jpg[/URL]

Kymco nun agility 50-100 modellerini çok tavsiye ediyorlar ama 50cc liği 3000 tl lik fiyatıyla kapsama alanım dışında kalıyor maalesef :thumright

Al bendende o kadar 50 cc lik kymco kime kor bilmem ama bana kor aga :mrgreen: yanarız :pl:

plaka ruhsat çıkarmak için teknik belgesi ve imalata uygunluk belgesi olsun yeterli bence :cat: motoran vento, mondial loyal, ve vitello rover de aynı motor kullanılıyor zaten 3üde kendini kanıtlamış marka yedek parçada sıkıntı çekilmez hele hele vitello rover Kuşadasından taaa Gürcistan Batuma gitti gözümün önünde :cat: elimize doğdu gözümüzün önünde büyüdü yani bir nevi :cherry:

Al bendende o kadar 50 cc lik kymco kime kor bilmem ama bana kor aga :mrgreen: yanarız :pl:

KMT Çelik Ve Falcon olayının sırrını çözdüm sanırım. Kolat Motor A.Ş. Çelik Motor un derleme toplama işlerini Konya da yapıyormuş yaklaşık 3 yıldır. Bu vatandaşlar demişler ki biz bu adamların motorlarını topluyoruz. Satıyoruz. E kendimiz getirelim satalım. Bu şekilde yapmaya başlamışlar 1 sene de Çelik Motor Markasıyla kendi adlarına toplayıp satmışlar. Bu sene de demişler ki biz bu adamlara marka bedeli ödüyoruz isimlerini kullanıyoruz. Adımızı değiştirelim demişler . Satıcının yalancısıyım :D

50cc lik kymco bana da kor :cherry:

Neyse dün gittim 2000 liraya KMT Çelik Dolphin 100 Motorumu aldım. İlk motorum. Plaka filan çıkartayım biraz bineyim bi inceleme yazısı da yazarım inşallah. İlgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar