scooter icin saat nerden bulabilirim

Iyi aksamlar arkadaslar ben ozel guvenlik gorevlisiyim ise gidip gelmek ve tatil gunlerimde gezmek icin bi scooter motor aldim fakat saat konusu benim icin cok onemli motoru durdurup saate bakma cok sıkıntı bu gösterge paneline kadranin bos kosesine camin altina isikli saat monte etmek istiyorum enerjisini pille degil motorda alsin boyle ince kucuk saat var midir ve neredwn temin edebilirim simdiden tesekkur ederim

Bende çift taraflı bant ile saat yapıştırmıştım ama çaldılar. Sonra da bir daha takmadım.

Sagolun arkadaslar yapistirma olmasi sıkıntı koparirlar arti orjinal gibi olsa iyi olurdu benimde aklima geldi ama e bay diye bi ttevar yanliz bu site guvenilirmi odedigimiz ucretten ekxra ucret alirlarmi bilmiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------

Sagolun arkadaslar yapistirma olmasi sıkıntı koparirlar arti orjinal gibi olsa iyi olurdu benimde aklima geldi ama e bay diye bi ttevar yanliz bu site guvenilirmi odedigimiz ucretten ekxra ucret alirlarmi bilmiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------

o zaman daha iyi bi tavsiye :)

genelde bnm koyduğum linkteki saatlerin oturdukları bi cep gibi bişey oluyor, çift taraflı bantla o hazneyi yapıştır, her bindiğinde saati takarsın :)
görmeden almıyım dersen sağa sola bakın bulursun bu saatlerden, bende pek görmeden bişey alamamda :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------

Bizim Burda 1 Liracıda 1,5 Tl bu yahu :) hepsiburadanında bunu sattığına pöh didim.

haa bak daha ucuzmuş :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar