- Konu Yazar
Merhabalar, aranıza katılmayı düşünen birisi olarak gerek izlediğim videolardan gerek forumda okuduğum mesajlardan ekipmanın önemini kavradım ve ilk iş ekipman almak için kendime bir liste oluşturmaya çalıştım. Bu listeyi oluştururken ana amacım korumayı üst seviye hallederek hem güvende olmak hem de ailemden izin almayı kolaylaştırmaktı. Daha bu ürünleri denemedim, canlı olarak görmedim sadece internetten chat-gpt yardımıyla özelliklerini karşılaştırarak seçtim.Boyum 1.83 Kilom 70 civarı. Her gün Mecidiyeköy-Küçükyalı-Dudullu-Mecidiyeköy işe ve okula git gel yapacağım(yaklaşık günlük 60 kilometre)dolayısıyla hem otoyol hem köprü kullanacağım.Yaz ortası gibi SYM ADX 125 veya SYM JetX 125 almayı düşünüyorum. Bu ekipmanlar 125CC için abartılı mı?
HJC F71 KASK - 13596,00 TL
www.motoruma.com
Seçme nedenlerim: ECE22.06 Sertifikası, Fiberglass olması, dahili güneş vizörü ve pinlock.
Shima Mesh Pro 2.0 YAZLIK MONT - 7.821 TL
www.motomax.com.tr
Seçme nedenlerim: Omuz sliderlı olması ve seviye 2 omuz sırt ve dirsek korumalarıyla gelmesi.
Shima Solid 2.0 3 MEVSİM MONT - 9810 TL
www.motomax.com.tr
Seçme nedenlerim: Omuz sliderlı olması ve seviye 2 omuz sırt ve dirsek korumalarıyla gelmesi.
POYRAZ MOTOSİKLET PANTOLONU - 4690 TL
Seçme nedenlerim: Markanın önerilmesi, model olarak da günlük giyebileceğim bir model olması
Knox Orsa OR4 YAZLIK ELDİVEN - 5.211 TL
www.motomax.com.tr
Seçme nedenlerim: Avuç içi slider olması(önemli olduğunu düşünüyorum), eklem koruması ve bilek sistemi.
Knox Coniston WP KIŞLIK ELDİVEN - 7.110 TL
www.motomax.com.tr
Seçme nedenlerim: Avuç içi slider olması(önemli olduğunu düşünüyorum), eklem koruması ve bilek sistemi.
YDS DIABLO 11.0 GTX ÇİZME - 6.490,00 TL
www.ydsshop.com
Seçme nedenlerim: Markanın tavsiye edilmesi ve kaval kemiğimi koruyacak uzun bir bot seçmek istemem.
Shima Mesh Pro 2.0 almayıp Shima Solid 2.0 montu yazın da kullanmak mantıklı mı?
Knox Coniston WP almayıp Knox Orsa OR4 eldiveni, içine Decathlondan alabileceğim şu trekking eldivenini giyip kışın da kullanmam mantıklı mı? (Motora her türlü elcik koruma takacağım)
https://www.decathlon.com.tr/p/yeti...ldiveni-yun-gri-mt500/_/R-p-311676?mc=8555763
Bu ikisiyle maliyeti kısmak mantıklı mı?
Tek bir pantalon alıp kış için yandan fermuarlı pantalonları üstüne giymem mantıklı mı?
Bu ekipmanlar yerine önerebileceğiniz ekipmanlar nelerdir?
HJC F71 KASK - 13596,00 TL
HJC F71 Kapalı Motosiklet Kaskı Mat Siyah
HJC F71 Kapalı Motosiklet Kaskı Mat Siyah, HJC Helmets Türkiye Resmi Distribütörü Motoruma.com Güvencesi Ve En iyi Fiyatlarlar Sizi Bekliyor!!!
Seçme nedenlerim: ECE22.06 Sertifikası, Fiberglass olması, dahili güneş vizörü ve pinlock.
Shima Mesh Pro 2.0 YAZLIK MONT - 7.821 TL
Shima Mesh Pro 2.0 Korumalı Motosiklet Montu Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Shima Mesh Pro 2.0 Korumalı Motosiklet Montu Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Yazlık Montlar
Shima Solid 2.0 3 MEVSİM MONT - 9810 TL
Shima Solid 2.0 Korumalı Motosiklet Montu Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Shima Solid 2.0 Korumalı Motosiklet Montu Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Tekstil Montlar
POYRAZ MOTOSİKLET PANTOLONU - 4690 TL
Seçme nedenlerim: Markanın önerilmesi, model olarak da günlük giyebileceğim bir model olması
Knox Orsa OR4 YAZLIK ELDİVEN - 5.211 TL
Knox Orsa OR4 Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Knox Orsa OR4 Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Yazlık Eldivenler
Knox Coniston WP KIŞLIK ELDİVEN - 7.110 TL
Knox Coniston WP Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Knox Coniston WP Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: 3 Mevsim Eldivenler
YDS DIABLO 11.0 GTX ÇİZME - 6.490,00 TL
YDS DIABLO 11.0 GTX -SİYAH | YDS Shop
En kaliteli YDS DIABLO 11.0 GTX -SİYAH ürününü en uygun fiyatlarla YDS Shop ile almak için hemen tıklayın!
Seçme nedenlerim: Markanın tavsiye edilmesi ve kaval kemiğimi koruyacak uzun bir bot seçmek istemem.
Shima Mesh Pro 2.0 almayıp Shima Solid 2.0 montu yazın da kullanmak mantıklı mı?
Knox Coniston WP almayıp Knox Orsa OR4 eldiveni, içine Decathlondan alabileceğim şu trekking eldivenini giyip kışın da kullanmam mantıklı mı? (Motora her türlü elcik koruma takacağım)
https://www.decathlon.com.tr/p/yeti...ldiveni-yun-gri-mt500/_/R-p-311676?mc=8555763
Bu ikisiyle maliyeti kısmak mantıklı mı?
Tek bir pantalon alıp kış için yandan fermuarlı pantalonları üstüne giymem mantıklı mı?
Bu ekipmanlar yerine önerebileceğiniz ekipmanlar nelerdir?