scooter hızla giderken istop ediyor

Merhabalar arkadaşlar benım popcorn 90
40-50km hızdan sonra istop ediyor. Acaba bunun nedeni? çok kilolu olmamdan mıdır? yani scooter a ağır mı kaçıyorum. 120 kilo civarında 1,85 boyundym . Scooter daha tamirden yeni geldi. ilk defa kullandm ve 2-3 gün dür dedğim dertten muzdaripim yardımm....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:37 ----------

hiç mi cevp olmaz hayret ettim. :S

Valla stop etmesinin sebebi birçok şey olabilir. Sanırım popcornlar'da depo yukarda oluyor.? Ayrıca motor servise gittide neyi değişti geldi? Usta ne dedi.? Onları söylersen bir fikir yürütme şansımız olur.

bana karbüratör gibi geldi. 40- 50 değil de 25-30km hızdan sonra aynı sorunun başladığını söyleseydin, karbüratördeki siyah lastik kısmın yırtık olduğunu söylerdim. Bence tamir ettirdiğin yere götür. Başka yerde farklı masraflar çıkarabilirler...

karbüratör temizlendi flaşör değişti. Ve marş pedalını tamir etti. Onun dışında motor çok uzun süre çalışmamıstı. ve genel bakım yapıldı.

arkadaşlar sorunn çözüldüüü... Rahat 70 le gidiyorum ve cok randumanlı oldu motor . Meğersem derdi karbüratörmüş. Temizlendi sorun çözüldü herkes teşekkürler...
Usta karbüratörü temzildğini söylemişti yanlış hatırlamışşş.... :S

arkadaşlar sorunn çözüldüüü... Rahat 70 le gidiyorum ve cok randumanlı oldu motor . Meğersem derdi karbüratörmüş. Temizlendi sorun çözüldü herkes teşekkürler...
Usta karbüratörü temzildğini söylemişti yanlış hatırlamışşş.... :S

yanlış hatırladıysa yanlış para almıştır:p tekrar ödeme yaptın mı?:p

benzin flitresi varsa sök. direk bağla karbüratöre benzin yetiştiremediğinden motor stop ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar