Scooter farlar zayıf.

Selam arkadaşlar motorumun farları diğer motorların farlarına göre (mesela mondial 100 kh) çift ampul olduğu halde çok zayıf osram ampul alıp denedim farkeden bişey olmadı. Acaba daha yüksek watt ampul alıp taksam yada civalı ampul taksam farkedermi? bu farları nasıl güçlendirebilirim? xenon hariç tabiki :cherry:

%90 Aküden Aynı Sorun Bendede Var Arada Bir Düzeliyor Ama Çoğunlukla Aydınlatmıyor Dikkat Et Farlar Yanarken Frene Bas Ve Farların Kısılacagını Gorursun

Yok arkadaşlar ya aküden değil akü daha yeni ve full dolu.

Arka yansıtıcın temizmi yada korozyona uğramısmı.Cıvalı ampul daha iyidir ama 35/35 2 tane yeterlidir diğer türlü aküyü bitirirsin:cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
motordaki ayna sisteminin tam iş yapmaması ve far yerleşiminin o motorda tam bir fiyasko olması tek farlı motordan bile az ışık sağlamasını doğuruyor...

2x35w kısa akü bitirmekten başka bir şey yapımıyor onun yerine adam gibi tek 55w H7 koysa bu çinliler acaba günahamı girerlerdi ??

Arka yansıtıcın temizmi yada korozyona uğramısmı.Cıvalı ampul daha iyidir ama 35/35 2 tane yeterlidir diğer türlü aküyü bitirirsin:cat:

Evet yansıtıcı temiz onda bi sorun yok. Peki 35/35 2 tane civalı ampul taksam farkedermi aydınlatma tatmin edici biçimde artarmı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 ----------

motordaki ayna sisteminin tam iş yapmaması ve far yerleşiminin o motorda tam bir fiyasko olması tek farlı motordan bile az ışık sağlamasını doğuruyor...

2x35w kısa akü bitirmekten başka bir şey yapımıyor onun yerine adam gibi tek 55w H7 koysa bu çinliler acaba günahamı girerlerdi ??

Evet dostum ya tek farlı motorların aydınlatması benim motorun neredeyse 2 katı.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS

ben straightin aydınlatmasından memnunum özellikle uzunları çok güzel 125liklerin ampul farklımı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar