Scooter Farlar Açınca Motor Stop Ediyor

MONDİAL MASH 2012 Model motorumda parkları açtığımda sıkıntı yok ardından farları açtığımda seyir halindeyken motorbisiklet stop ediyor neden yapar bunu farları açtığımda ışıklar gidiyor yani komple elektirik gidiyor motorda ateşlemede yapmıyor farları kapattığımda normal şekilde çalışmasına çalışıyor bu sorunu bitürlü çözemedim akümde sıkıntı yok marş motorunu güçlü çeviriyor yeni gösterge almıştım bağlantılarını yaptıktan sonra oldu ne olduysa şasemi var akşamları yola çıkamıyorum bu sorun yüzünden farları yaktığım an motorbisiklet stop ediyor elektirik gelmiyor farları kapattığımda elektirik geliyor anlamadm yokmu sorunumu çözecek?

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------

GNCLLLLLLL

Baya kill switch yapmışlar yani ne güzel kilitlemene gerek yok farı aç git :D şaka bi yana bağlantıda bir terslik var gibi görünüyor. Kendim yaparım diyorsan maneti çıkart kabloyu takip et bi yerde saçmalayıp elektrik bantı ile bantlamışlardır, artık nereye neyi taktı onu bilemicem..

Neyi hangi kabloyu takip etmem gerekiyor komple ön grenajı söktüm bugün bütün elektirik kablolarına baktım açıkta kalan şaseye değen kablo göremedim motorbisikleti alalı 1 ay oldu eklenen takılan birşey yok durduk yere oluyor bu olay aküde sıkıntı yok sıkıntı farlar yandığı an ateşleme kesmesi ve komple elektirik gitmesi sonrasında kontağı aç kapa yapa yapa bi şekilde farlar yanmaya başlıyor ama motorbisiklet 2-3 saat stop halde dururrsa yine yapıyor bu sorunu...

Kardeşim motor son darbeyi vurmuş sana...

Elektrik tesisatına komple baktır(işinde uzman bir ustaya)

Ayrıca bu mash'lara benzin yetmiyor 250lik gibi yakıyor..

yeni gösterge almıştım bağlantılarını yaptıktan sonra oldu ne olduysa şasemi var akşamları yola çıkamıyorum bu sorun yüzünden farları yaktığım an motorbisiklet stop ediyor elektirik gelmiyor farları kapattığımda elektirik geliyor anlamadm yokmu sorunumu çözecek?

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------

GNCLLLLLLL

Gösterge taktırdıktan sonra olan oldu demişsin ya onun kablolarını takip et, akünün orada sigorta olur bi ona bak atmış mı diye birde elciğin orayı söktüysen far kablolarını takip et illa bi yerde bir yanlışlık vardır ama anlamam diyorsan iyi bir elektrikçiye git..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar