- Konu Yazar
Hyosung ms3 250 model 250cc lik enjeksiyonlu bir scooterım var. Motoru 15-20 gün kullanmasam çalıştırırken sorun yaşıyorum. Akümmün gücü yetmiyor ve takviye yapmam gerekiyor. Aküm yeni sayılır bir ara yolda kaldım akü larjında problem olmuş stator değiştirdim bu sorundan kurtuldum ama uzun süre kullanmayınca şarj sıkıntısı yaşıyorum. Scooterı yaklaşık 2 aydır kullanmıyorum ve kapalı garajda duruyor. Kış boyunca kullanmayacağım için de alü kutup başını söktüm.
İlk sorum daha güçlü bir akü almam sorunumu azaltır ya da giderir mi?
İkinci sorum havalar ısınıp kullanmak istediğimde akü kutup başını taktığım da sizce çalılır mı? Daha doğrusu akü kutup başını sökünce akü boşalır mı?
Son sorumsa ayak marşı olmayan, enjeksiyonlu scooterlarda akü biterse nasıl çalıştırılır? Ben arabadan ara kablo çekiyorum ama başka bir yolu var mı?
İlk sorum daha güçlü bir akü almam sorunumu azaltır ya da giderir mi?
İkinci sorum havalar ısınıp kullanmak istediğimde akü kutup başını taktığım da sizce çalılır mı? Daha doğrusu akü kutup başını sökünce akü boşalır mı?
Son sorumsa ayak marşı olmayan, enjeksiyonlu scooterlarda akü biterse nasıl çalıştırılır? Ben arabadan ara kablo çekiyorum ama başka bir yolu var mı?