Scooter Elektrik Gitme Sorunu

Arkadaşlar selam, Bimden Skyjet Bellina 125 motorunu 5 ay önce satın aldım. Bu süreçte kronik enjektör kafası kırılması problemi yaşadım ve kendi yöntemlerim ile tamir ettin ancak bugün bir sorun daha meydana geldi. Motorla normal giderken bir kasisten yavaşlayarak geçtim ancak geçer geçmez motosiklet adeta 'Aptallaştı' gaz yemedi ve böyle zorlana zorlana gitti. Ben ilk başta hani kasisin etkisiyle benzin deposu sallanmıştır da enjektör veya hortum yakıtı çekemedi sandım. Ders çıkışı eve gitmek istediğimde motor gayet normal çalışıyordu bir yerinde benzin akıtma koku vs gibi bir problem de yoktu. Ev yolunda yine bir kasisten yavaşlayıp geçerken motorun elektriği yine kesildi, şuanda ekranlar gidip geliyor seleye oturunca elektrik geliyor kalkınca gidiyor sağa sola çevirince gelip gidiyor. Motoru uygun bir yere çektim yarın bakacağım, anladığım kadarıyla bir noktada temassızlık gibi bir durum var. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Motor 958 km de, otoparkta soğukta kalmamıştır dolayısıyla aküsünün sağlam olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar