Scooter elcik değişimi

Selam değerli forum üyeleri sym fiddle ııı 200i scooterim var elciklerini değiştirmek istiyorum fakat döndürdüğümde veya çektiğimde herhangi bi oynama vs bi şey yok bunu çıkartmanın kolay bi yolu var mı?son olarak elciklerin ucunda sökülecek herhangi bi alyan vada vs yok yani denge topuzu yok.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
gidon topuzunu çıkarıp bir yıldız tornavida sok elcikle gidon borusunun arasına biraz wd40 sık kolayca çıkar. tornavidayı oynatarak bir tur elciğin içinde yuvarla rahatlar biraz daha

Motosikleti
Forza 250
Düz tornavidayla kastırıp içine wd-40 sıkmanız lazım. O zaman gevşeyecektir. Eğer yine olmazsa kesersiniz ama son çare olsun. Yeni elcikten memnun kalmaz stock olana dönmek isterseniz bi de elcik aramakla uğraşmayın sonra.

Önelerileriniz için teşekkür ederim sol taraftaki elciği çıkarttım fakat gaz kolundaki elciği sökemedim sanırsam öncelikle gaz telini çıkartmam gerek bilmediğim için herhangi bi hasara yol açmaması için zorlamıyorum bilen biri varsa yardımcı olaun lütfen

Motosikleti
Forza 250
Sağdaki marş butonu bulunan kumanda panelinin elcikle arasında gaz teli vardır. Panelin vidalarını sökersen gaz telini çıkarabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar