ilk motorsa F650GS sıkıntı olur evetDuke 250 den sonrada F800 e cikma o biraz sinirli ve daha ofkeli.. araya F650 koyman lazim..
F700GS de anlaşalım, ver elini
ilk motorsa F650GS sıkıntı olur evetDuke 250 den sonrada F800 e cikma o biraz sinirli ve daha ofkeli.. araya F650 koyman lazim..
F700GS de anlaşalım, ver elinişaka bi yana zaten borç harç içinde o parayı toplamak uzun sürecek. ama f800 sıkıntılı olur diyosan ben cidden f700 ü düşüneyim.
İnsan hep bi fazlasını istiyor![]()
Hocam hiç yoktan az paraya kıyıp givi blade serisi veya kappa k37, k4 falan alsaydınız. Bu çin malı çanta hakikaten çok kötü durmuş. En kısa zamanda değiştirmenizi tavsiye ederim.
Sırf ayaklarım çamur olmasın,kask taşımayayım ve sırt çantası ile gezmeyeyim diye scooter kullanmaya başlayacağım.
Buradan çıkan sonuç ne olabilir ?
Rahatına düşkün biriysen scooter kontrolün sende olduğunu hissetmek istiyorsan da vitesli motosiklet.
önemli olan işlevselliği şimdilik benim için. kappa ya da givi'ye 500-1000 tl arası para verip daha güzel görünen ama daha az işlevsel bir topcase almak pek mantıklı gelmiyor bana. arabam yok ve o topcase'in içinde her daim artçı kaskı, artçı eldivenleri, eşek ölüsü ağırlığında bir zincir ve yarım kiloya yakın ağırlıkta bir disk kilidi bulunduğundan o üstündeki plastik ızgara ve ahtapot bağlantıları bazen cidden çok işime yarıyor. zaten depo üstü çantayı da o nedenle almıştım. topcase hep dolu.
bu sebeplerden benim gönlümden de scooter geciyor ama nc750 x aklimi celmiyor degil kask için özel bölüm var önde