Scooter da BİSAN_LİFAN Pasific 125cc nin yeri nedir

Merhaba Arkadaşlar
Ben Motorsiklet tutkumu ancak bu yaşta (yaş 44) Bir Pasific ile gidermeye çalışıyorum.Pek Etrafta Görünen bir model değil ama oldukçada ucuza olmasına Rağmen Mondial yada benzeri bir çin mali tercih etmedim .Ben bu motora sıfır olarak sahip oldum ve bana maliyeti 2.650 ytl yi buldu. daha 1 yıl olmadı 3900 km de yim. çok memnunum Ancak Tekerlekleri çok küçük.Yakıt derseniz Katalog değeri 7 ykr/km ancak ben henüz o rakama düşemedim 9 ila 10 ykr lerde dolaşıyor.şimdi bir motora taktım kafayı 6.950 lik fiyatı ile oldukça iyi bir performans sunan Yamaha X-Max 250 ile Honda FES 250 Foresightı hedeflemiş bulunuyorum.USTALARDAN Önerileri bekliyorum .Hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum Saygılarımla.Olgun DUYAR

Selam Arkadaşlar
ARTIK x-max ime kavuşmuş bulunuyorum DARISI sevenlerin BAŞINA

Moderatör (forrap)
Bu başlık biraz garip olmuş:)4 ay önce bir yazı yazmışsın hiç cevap gelmemiş,sorduğun sorunun cevabını kendi kendine bulmuş,istediğine sahip olmuş kendi başlığına kendin tekrar tek yazıyı yazmışsın.Ne diyim,hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanman dileğiyle...Umarım 4 ayda olduğundan çok daha aktif olarak aramızda bulunursun:cat:

valla aynen öyle oldu

:cherry: bekledim bekledim hiç kimseden cevap yok ne yapayım.ben de kendi kararımı kendim verdim ve aldım .AMA MEMNUNİYETİMİ ANLATAMAM.yaşamak gerek..Teşekkürler yazdığın için..:cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
abi hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:

Moderatör (forrap)
Kaynamıştır arada yoksa bu sitede kolay kolay yardım istenen bir başlık cevapsız bırakılmaz:cat: Motorundan memnun olman doğal bişey,yamahadan bahsediyoruz sonuçta:)

Hayırlı olsun dileklerini...

:) Hayırlı olsun dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkürler..:mrgreen:
-------------------------------------------------------------

:) Hayırlı olsun dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekkürler..:mrgreen:
-------------------------------------------------------------

olaya bak ya:queen:
teşekkürü 2 yıl sonra eden tek mt üyesi olarak tarihe geçtin sanırım:queen::queen:
cvp yazacak olursan bu mesajıma da 2 yıl sonra cvp yazarsın sanırım:mrgreen:

Son düzenleme:
haahhhhhhhhhhhhhh hahhhhhhhhhhhhhh.haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:queen:biraz erken olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar