Scooter cılarrrrr.....

guselmis 135 km/h cok sayilmaz runnerlar cok daha fazlasini yapiyor bugun ama burda dikkatinizi bir seye cekmek istiyorum genclerin hepsi kaskli hepsi genc ve olanaklari dogrultusunda kendi cabalari ile bir seyler yapiyorlar bu cocuklar buyunce 500 cc ve ustu motorlara usta bir surucu olarak binecek. Onlarin garajda yaptiklarini gordunuz bence ailelerini tebrik etmek lazim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 zamanlı hepsi yapar tabi, ben Runner ile 153 km/s yapmıştım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anormal bir durum göremedim veya şaşıralacak birşey :) sivrisinek edasıyla vızzzzzzzz die saçma bir sesle artistik harekette yok olmaması daha iyi :)

ooooo scoterle tekteker yapan çok :)

PcKopatGhostRider' Alıntı:
abi harika ya.. adamlar scooterle tekteker yapıyo.. :cat:

kanuni hussara benzeyen scooter vardı.egsoza acayip bişi yapmış ne olduğunu çıkartamadım :silent:

ya okadar buyutulecek bı olayları yok bence bizzzzz die gidiolar biraz modifiye etmısler motoru 2 zamanlıların hepsı ole amcamdada war 100cc derbi scooter motorun kalkısı acayıp cok seri ama ana yla cıktınmı hızlandıgı gıbı kalıo sesı gıcık ama 4 zamanlı onlara gore daha agır kalkıo ama hızlandımıda tutamassın gıdıo hemde sesı gusel:mrgreen:

Bi garaj olsa yapılacak işler.Zevkli ve öğretici.Scooter olması işi ucuzada çıkarttırır.

Bu motorlardan en ekonomik olan hangisi ve ekonomiklerden en güzeli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar