SCOOTER Buluşması Hk.

yagmurlu ıse yalan olur o zaman..ben kaan a solerım org. da bı degısıkılk olabılır belkı.

Açan arkadısmız dıkkat etmemıs sanırım.!!!

senin o "açan arkadaş" diyen tarzını yerim kardeşim benim...eğer bu konuyu duyurularda açsaydım, onay bekliyor olacaktık...do u understand me ???

o zaan newa problema :) öptüm seni akıllı kardeşim :)

@sedat_57
tabii ki olur neden olmasın...

@arslanfb
copy paste yaptığım için kaldı...ismini şimdilik çıkardım hasancım...qrşrz...

.

Son düzenleme:
senin o "açan arkadaş" diyen tarzını yerim kardeşim benim...eğer bu konuyu duyurularda açsaydım, onay bekliyor olacaktık...do u understand me ???

o zaan newa problema :) öptüm seni akıllı kardeşim :)

Evet onay beklemen gerekiyor çünkü "Mt kuralları içinde" yönetimden habersiz gezi "duyurusu" yapmak yasak.. Bu yüzden "duyurulara" açılıyor zaten. Her neyse, polemik olmasına ve bunu gurur meselesi yapmanıza gerek yoktu. Sadece kurallar.. Kapişşşş akıllı kardeşim.. :cherry::cherry:

Son düzenleme:
Evet onay beklemen gerekiyor çünkü "Mt kuralları içinde" yönetimden habersiz gezi "duyurusu" yapmak yasak.. Bu yüzden "duyurulara" açılıyor zaten. Her neyse, polemik olmasına ve bunu gurur meselesi yapmanıza gerek yoktu. Sadece kurallar.. Kapişşşş akıllı kardeşim.. :cherry::cherry:

aa sanırım sen muhabbete fazla dalmışsın...ben bu yukarda alıntı yaptığın yazıların tamamını SANA DEĞİL, yakın arkadaşım PROXIMA - SERDAR' a yazdım...haliyle yazdıklarının bir anlamı kalmadı...we hawada kaldılar...

kısaca yazıları iyi takip etmeni öneririm...Hem tanımadığım insanlarla bu tarz samimi muhabbetlere qirmem pek...iyi forumlar size...

yarın hava yağmurlu + soğuk kimsedende ses seda çıkmıyor zaten erteleyelim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar