SCOOTER Buluşması Hk.

Selam Scooter Kullanan Arkadaşlar...!!! :)
( 50 - 100 - 125 - 150 - 200 - 300 - 500 cc )

30.03.2008 Günü Saat 12:00 - 17:00 Arası Caddebostan Miqros Arkasında Çimenler Üstünde Muhabbet Etmeye Ne Dersiniz...Fikirlerinizi Alabilirmiyim...Awrupa Yakasından da Gelecekler Olacak...Değil mi Serdar...Bu Arada Gelecek Olanlar Kendileri we Artçılarının Sığacakları Ölçüde Yere Sermek İçin Bez Leylon Birşeyler Getirsinler...Lakin Çimenlerden Serbest Çalışma Olabilir Altınız... :)

* 5 Saat Dilimini Bilerek Koydum...Çok Gelmek İsteyipte İşi Olanları Düşündüm...Belki Buluşmanın Kenarına Köşesine Yetişebilirler...

KATILIMCILAR:

34_AK_027
Proxima
Alperiz
D3vil
Akınerk
Deryali

.

Son düzenleme:
Yaz hocam benide yaz :) Tuzla tarafına çekemedik sizi Caddebostan olsun.

Way kanka gıne org. hazırlamısın.. tabıkı gelen olucak..hızlandır duyuruyu kanka!!

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ben de gelmeyi çok isterdim, ama şehir dışına çıkıcam bu haftasonu. :pale: Bi dahaki sefere inşallah.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Cimenler üstünde muhabbetmi :silent: Altınızda motorunuz varken niye gezmiyosunuz , ayrica pazar günü orası ana baba gününe dönüyor

Cimenler üstünde muhabbetmi :silent: Altınızda motorunuz varken niye gezmiyosunuz , ayrica pazar günü orası ana baba gününe dönüyor

slm tanımsız...

bu lokal bir buluşma deil...ucu bucağı açık qenel bir scooter buluşması...bu sebepten seyir halinde o kadar kişi muhabbet edemeyeceği için ve ehliyetsiz arkadaşları düşünerek; Ayrıca, yine o kadar kişinin trafikteki tutumunun sorumluluğunu alamayacağım için oturupta tanışmak istedim...ana baba qünü olmasının bize bir zararı olduğunu düşünmüyorum... :) yine de paylaşımın için teşekkürler...seni de bekliyorum...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
antalyadada böyle buluşma isterüük..

Antalya'da bole bıse yok mu ya bu Sehirdede hıc bıse olmuyo fuar olmuo(motor) gezı olmuo:(

Acın bı topıc grubu topla antalyada oturanları tanısın org. yapın..
bızım aynı motora sahıp net sayfamızda var orda tanısıp org lar ayarlıyoz bole!!!

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pazar hava yagmurlu pence kapalı bi yer bulmak lazım

Kaan yeni bir buluşma daha açmışsın listede ismimi gördüm okey vermeden beni yazma lütfen.
Arkadaşlar da ben gelemiyeceğim zaman yanlış anlamasınlar ben geliyorum okey beni de ekleyin
dediğim de yaz olur mu yanlış anlaşılma olmasın.Cuma günü haberleşiriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar