scooter bulamadım.

slm arkadaşlar
benim yaş 17 eskişehirdeyim ve scooter almayı düşünüyorum.ancak kendime göre scooter bulamadım.ve güvenilir bir dükyan bulmak zor malum 2.el sorun çıkarır diye çok korkuyorum.acaba sizin tanıdığınız bir dükyan varmı bana adres verebilirmisiniz.eskişehir dışında yakın bir ilde olabilir.

motoru baktırırsan anlayana.. binersen, içine sinerse.. aldığın adama güvenirsen sorun çıkarak diye bir şey yoktur 2. el..
benim storm 150'im daha sorun çıkarmadı mesela.. alan adam şanslı olacak. zaten öyle zırt pırt sorun çıkaran bir motorsa ya da çürüğü kırığı varsa fiyatından bile belli oluyor.
temiz 2. el düşün. satarken zarar etme.. Özellikle de pahalı markalara bakmıyorsan.

slm.Henuz alalı 5 ay olmuş mondial 150 zc sahibiyim.Burgman 400 aldığım için satmaya karar verdim.Kapalı garajda 2 aydır duruyo karar verememiştim satmaya ama burgman aldığımdan beri hiç kullanmadım.Yani sadece 3 ay kullandım.3600 kmde. Hiçbir problem cıkarmadı.Garantisi halen devam etmekte.Motor gerçekten cok temiz durumda.herhangibir duşmesi hatta çiziği bile yok.İlgilenirseniz cep no.536 484 65 40 (Yolunuz İstanbula duşerse tabi)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar